Med2 Contour
za vitku figuru

Ukoliko mislite da vam redovno vežbanje, zdrava ishrana i kvalitetna nega ne pružaju rezultat kakav želite jer su celulit, problematična područja sa masnim naslagama i širi obim tela još uvek tu, onda se možete opredeliti za tretman Med2 Contourom.

O tretmanu Oblikovanje
tela uz Med2 Contour

Ovim postupkom dokazano se smanjuje obim, uklanja celulit i lokalizovane masne naslage sa stomaka, bokova, zadnjice, leđa, kolena i nadlaktica. Poboljšavajući cirkulaciju primetno zateže kožu i smajuje otok, a najvažnije je to što ne postoji nikakva specijalna priprema, kao ni poseban oporavak nakon tretmana. Na samom početku izvodi se stimulacija limfnih čvorova uz pomoć integrisanog aplikatora za limfnu drenažu. Sam proces prati prijatan osećaj toplote s obzirom na to da se za vreme tretmana tkivo i masne ćelije uz pomoć vakuuma fiksiraju u aplikator između dve ultrazvučne glave.

Video: Predrag Todorović, www.diptych.rs

Zajedničkim delovanjem dva međusobno usklađena ultrazvuka, u tkivu se stvaraju mehurići koji postaju sve veći, a potom se smanje dok ne imploidiraju. Na taj način dolazi do oslobađanja velike količine energije koja stvara oštećenja na membrani masnih ćelija čime se ispuštaju masne kiseline i trigliceridi. Kroz prirodan proces organizma i sistema izlučivanja ovaj višak se eliminiše iz tela.

Med2 Contour
Foto: Predrag Todorović, www.diptych.rs

Završnica tretmana Med2 Contourom je limfna drenaža koja dodatno utiče na evakuaciju masnih ćelija što dovodi do smanjenja obima koji se meri u centrimetrima, kao i efikasnog uklanjanja i najtvrdokornijeg celulita. Važno je istaći da nakon pet tretmana u seriji dobijaju se trajni rezulati koji se efikasno mogu održavati uz poštovanje zdravog životnog stila.

Med2 Contourom

Zašto baš Med2 Contour?

Reč je o revolucionarnom aparatu koji je od strane FDA odobren kao najefikasniji tretman nehirurškog oblikovanja tela na svetu, a na najvećem medicinskom kongresu iz oblasti estetske medicine „The Aesthetic awards“ u Las Vegasu, dr Troel je nagrađen prestižnim priznanjem za najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tela. Uređaj Med2 Contour je takođe jedini patentirani uređaj na svetu koji usisava tkivo i kroz delovanje varijabilne niske frekvencije i fokusiranog ultrazvuka omogućava kontrolisan tretman. Uz sve navedene prednosti ovakvog načina oblikovanja, veoma je važan individualan pristup svakom klijentu, potrebe i očekivanja uskladiti sa mogućnostima, a to je izvodljivo stručnom procenom lekara koji kontinuirano prati napredak i vodi klijenta kroz ceo proces. Broj tretmana utvrđuje se na osnovu regije koja se ciljano tretira, kao i stanja u kome se ona nalazi. Postupak je bezbolan, komforan, ne ostavlja tragove poput modrica i otoka. Posle tretmana preporučuje se pojačan unos vode kako bi se masne ćelije uspešno evakuisale iz organizma, kao i to da se u naredna tri dana izbegavaju prosti ugljeni hidrati u ishrani, kako se otpuštena masnoća u telu ne bi fiksirala na nekom drugom mestu.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – sprat 5, stan 29,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi