Vampirski ili PRP tretman

Kako da vampir posiše vaše nesavršenosti?

Sve mi  kao pripadnice ženske populacije nastojimo da izgledamo sveže, negovano i lepo.  Prijatna spoljašnost otvara mnoga vrata. Da li ste znale da najnovija istraživanja pokazuju da žene koje investiraju u svoj izgled pronalaze bolje poslove i zarađuju više? Takođe,  ono što nema cenu,  jeste vaše samopouzdanje. Kada ste zadovoljne sobom, sve vam nekako ide od ruke.

Međutim, nije  baš lako ostati sveža, lepa i  odmorna jer vas svakodnevne obaveze ozbiljno  pritiskaju. Pored svega toga , samo vam još nedostaje da to svoje nezadovoljstvo potvrdite u ogledalu.

Ali , rešenje postoji.

I Holivud ga je nedavno otkrio. I već ga uveliko koristi, a rezultati su zapanjujući.

Da li ste čule za vampirski tretman?

Kontroverzna, ali nestvarno lepa  Anđelina Džoli, sve svoje nesavršenosti uspela je da prevaziđe uz pomoć specijalnog tretmana  sopstvenom krvnom plazmom.

Pitate se otkud Anđelini nesavršenosti? Ima ih , naravno, kao i svaka žena.

Ni najprivlačnije pripadnice lepšeg pola u  Holivudu nisu pošteđene podočnjaka, bora, fleka, ožiljaka, opuštene i beživotne kože. A znate koliko one ulažu u svoj izgled.

Brz tempo savremenog načina života, stres, nezdrava ishrana, slobodni radikali i faktori spoljašnje sredine, neminovno ostavljaju traga na našoj koži. Šta preduzeti?

Vampirski tretman je svakako odlično rešenje.  Vaša krv vam se ubrizgava pod kožu – I to onaj najkvalitetniji segment sa trombocitima, matičnim ćelijama i faktorima rasta.

U potrazi za lepotom  I eliksirom mladosti, estetska medicina pronalazi različite metode za rešavanje problema na koži.

Iako se vampirski tretman već decenijama uspešno koristi u fizikalnoj medicini, rehabilitaciji, implantološkoj oblasti stomatologije, kao procedura u antiejdžu,  primenjuje se tek poslednjih nekoliko godina. Međutim, za kratko vreme postigao je izuzetnu popularnost upravo zbog toga što se podstiču prirodni procesi u organizmu koji su zaduženi za revitalizaciju kože. 

Iskoristite sopstvene snage

 Zašto je krvna plazma prava riznica?

Otkrivamo u čemu je tajna. Izolovani trombociti iz vaše krvi sadrže brojne faktore rasta koji podstiču proizvodnju kolegena. Na taj način, stvaraju se novi krvni sudovi i povećava

ekstraćelijski prostor čiji je osnovni sastojak hijaluronska kiselina. Zahvaljujući vašim sopstvenim snagama rešićete se najrazličitijih nepravilnosti na svom licu i telu. Tekstura i kvalitet kože se poboljšavaju, kolutovi oko očiju postaju manje vidljivi, a bore su znatno ublažene. Vampirski tretman zapažene rezultate ima i kod rešavanja problema strija i ožiljaka, ali i pri rejuvenaciji šaka.

Vratite izgubljeni volumen i jedrinu na jednostavan i prirodan način. Najvažnije je to što su alergijske i imunološke reakcije gotovo nemoguće jer se koristi vlastita plazma koja podstiče ćelije da izgrade mlado  kožno tkivo. Nakon tretmana se možete vratiti svojim dnevnim aktivnostima jer je moguće crvenilo prolaznog karaktera.

Evo kakvo iskustvo sa ovim tretmanom ima Gordana Šaranović, pravnik

”Iako sam u zrelim godinama, nikada do sada nisam bila na tretmanu podmlađivanja. Pošto vodim računa o svojoj koži I koristim kvalitetne preparate za negu, smatrala sam da mi to nije neophodno. Ali, znaci starenja koji su se pojavili na mom licu  i dekolteu opomenuli su me da treba da probam nešto drugo. Odlučila sam da svoje poverenje poklonim ‘Esteri’. Stručno osoblje centra preporučilo mi je tretman krvnom plazmom jer bi on dao najbolje efekte u mom slučaju. I zaista, nakon izvesnog vremena, primetila sam da mi je koža jedrija i sjajnija, a bore gotovo nevidljive.

Ne zaboravite, treba sačekati da  i priroda  obavi svoj deo posla.”

 Informišite se o kontraindikacijama kod našeg ljubaznog osoblja i mi ćemo se potruditi da za vas pronađemo optimalno rešenje.

Zašto da se opredelite za nas?

Centar za negu lica i tela ”Estera” izlazi u susret vašim potrebama, željama  i problemima .  Naše stručno i prijatno osoblje svoje klijente i njihova očekivanja  stavlja na prvo mesto. Stalnim usavršavanjem, profesionalizmom i  odgovornošću negujemo svoju reputaciju i garantujemo kvalitet.  Tretman izvodi dr Nenad Stanković, sertifikovani stručnjak za primenu krvne plazme u estetskoj medicini.

Svojim vernim klijentima poklanjamo 10 % popusta na svaki naredni tretman koji se uspešno kombinuje sa hijaluronskim filerima i mezonitima. Na taj način se postižu odlični rezultati i  efekti tretmana su duže vidljivi. A to nam je svima , zbog novca , vremena i energije , zaista jako važno. Mi mislimo na vas i vaše potrebe. Ukoliko ne budete zadovoljni rezultatima tretmana, vratićemo vaš novac. Ako ste vi nezadovoljni, i mi smo. Samo tako možemo izgraditi kvalitetan odnos zasnovan na uzajamnom poštovanju i poverenju. A to je put za koji smo se odlučili.

Postanite lepša verzija sebe uz nas.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi