Fasete – viniri

Za sve vas koji ste oduvek žudeli za lepim i skladnim osmehom, a želite da sačuvate integritet svojih zuba, viniri ili fasete svakako su preporuka stručnjaka jer se pored estetskog momenta u potpunosti omogućava funkcionalnost i to uz minimalno brušenje zubne supstance. Otkrijte da li ste pravi kandidat za ovu intervenciju i kako mi možemo da vam pomognemo u realizaciji željenog osmeha.

Šta su to viniri?

Viniri su tanke keramičke ljuspice koje se cementiraju na prednju površinu zuba i sečivnu ivicu, a u pojedinim slučajevima zahvataju i malu površinu unutrašnje strane zuba. Zahvaljujući materijalu od koga se izrađuju, obezbeđuju se prozirnost i osećaj imitiranja prirodnog zuba.

Da li ste pravi kandidat?

Ukoliko postoje blaže nepravilnosti boje, oblika i veličine zuba, dijastema ( razmak između zuba), posledice upotrebe tetraciklina ili teskobe u položaju zuba, viniri su odličan izbor. Kod velikih plombi, neadekvatne oralne higijene, izraženije teskobe i nepravilnosti u zagrižaju, treba tražiti neka druga funkcionalna rešenja.

Koji tipovi vinira postoje?

Svakako prednost treba dati porcelanskoj keramici čije se trajanje procenjuje i na 10 godina. Povoljnija varijanta jesu kompozitne nadoknade koje se izrađuju od materijala namenjenih formiranju belih plombi, ali sa finijom granulacijom. Ako se ovakve fasete modeluju kvalitetno i stručno, u velikoj meri mogu zadovoljiti visoke estetske zahteve, a njihovo trajanje uz pravilnu oralnu higijenu kreće se od 1 do 5 godina.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi