Nega tela

Počnite na vreme sa negom tela

Verovatno se i vi kao i većina žena osećate moćno i poželjno na visokim potpeticama? Znate onaj osećaj kada vam noge izgledaju vitko, izduženo i ženstveno? Štikle su oduvek sinonim za eleganciju, seksepil i stil . Međutim, da li ste znale da pozicija stopala sa petom izdignutom više od 4cm ometa normalnu cirkulaciju? Pored hormonskog disbalansa, stresa, neadekvatne ishrane, nedovoljne fizičke aktivnosti, alkohola, cigareta, eto još jednog razloga za pojavu najvećeg ženskog neprijatelja – celulita.
Da li znate šta nikada ne izlazi iz mode? Negovano , zdravo i lepo oblikovano žensko telo. Sa druge strane, naučna istraživanja Univerziteta Kornel pokazala su da 98% žena ima celulit, makar u najblažem obliku. ‘Pomorandžina kora’ je svakako posledica modernog načina života, ali se može pobediti. Pitate se kako?
Mezoterapija je pravi izbor . Mezoterapijski kokteli koji sadrže vitamine, minerale, aminokiseline, biljne ekstrakte i enzime ubrizgavaju se u slojeve kože i potkožno tkivo. Na taj način se pospešuju ishrana i hidratacija kože koja se vidno zateže oko kolena, stomaka, butina i nadlaktica.
Zamislite kako je dobar osećaj kada dočekate leto spremne i pune samopouzdanja prošetate plažom. Zato na vreme pobedite celulit kako biste u potpunosti uživale u lepim trenucima odmora koji ste zaslužile.

Kako do idealne teksture kože?

Sigurno ste primetile da se vremenom telo menja i gubi svoju čvrstinu. Celulit, nažalost, nije jedini ženski problem. Na listi neželjenih estetskih pojava su i strije, prošireni kapilari i ožiljci na telu. Često su razlog što prve letnje dane dočekujemo kao pravu moru, jer kratke haljine, suknje i bermude ne mogu sakriti naše nedostatke. Šta preduzeti?
Hemijski piling je odlično rešenje za tretiranje strija i ožiljaka. Uklanjanjem
površinskog sloja kože, stvara se nov sloj koji je ujednačen, jedar i zategnut. Serijom tretmana neravnine postaju pliće jer se povećava aktivnost ćelija odgovornih za stvaranje hijalurona, kolagena i elastina. Koža jednostavno postaje glatka.
PRP ili tretman krvnom plazmom(link), kao i mezoterapija(link) daju izuzetne rezultate u praksi, kada su strije, ožiljci i prošireni kapilari u pitanju. Uspešno se vraća poremećena ravnoteža, koža se zateže, a tonus ponovo postiže.

Evo kako svoje telo neguje naša klijentkinja Ana Marković, PR menadžer
“Moj posao je kancelarijski. Bila sam sigurna da će se celulit kad-tad pojaviti jer veći deo radnog vremena provodim sedeći. Nisam oklevala i rešenje sam potražila u ‘Esteri’. Uz mezoterapiju, celulit je nestao, a moja koža je ponovo postala elastična i sjajna.”

O svim kontraindikacijama informišite se kod našeg predusretljivog osoblja koje vam stoji na raspolaganju za sva pitanja I nedoumice.

Zašto baš mi?

”Estera” brine o svojim klijentima i uvek se trudi da za njih obezbedi preparate vrhunskog kvaliteta koji su provereni, sigurni i sertifikovani. Mi koristimo mezoterapijske koktele i hemijske pilinge poslednje generacije sa kojima postižemo izuzetne rezultate. Važno je istaći da su proizvedeni u skladu sa najvišim evropskim standardima i garantuju odlične efekte. Za vas smo kreirali raznovrsnu ponudu tretmana prilagođenu vašim potrebama i željama. Svoje znanje, profesionalizam i odgovornost poklanjamo klijentima prilagođavajući problem rešenju, a ne rešenje problemu.

Trudimo se da opravdamo vaša očekivanja i nastojimo da pronađemo pravi izbor za vas. Postupak izvodi dr Nenad Stanković, sertifikovani stručnjak u primeni hemijskih pilinga i mezoterapije u okviru ekspertskog tima prestižnih španskih kompanija Aesthetic Dermal i SKIN TECH.
Svojim vernim klijentima poklanjamo 10% na svaku seriju tretmana. Vaše potrebe i želje su nam na prvom mestu. Ukoliko ne budete zadovoljni postignutim rezultatima, vratićemo vaš novac.

Put do savršene figure ne mora biti težak. Najvažnije je da brigu o svom telu poverite stručnjacima. Sve ostalo je jednostavno.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi