Naš tim

U potrazi za svetskim dostignućima vodećih stručnjaka, dr Nenad Stanković posvećuje se sopstvenoj edukaciji i drži stručna predavanja za kolege u Monaku, Francuskoj, Španiji, Holandiji, Švajcarskoj, Austriji, Švedskoj, Izraelu, Kini, Rusiji, Brazilu, Egiptu, Litvaniji, Letoniji, Poljskoj, Češkoj, Jordanu, Filipinima, Tajvanu, Tajlandu, Ukrajini, Mađarskoj, Bugarskoj, Kazahstanu, Kolumbiji, Portugaliji, Slovačkoj, Crnoj Gori, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Albaniji, Bosni i Hercegovini. Po vokaciji je antiaging trener, injektor i edukator u oblasti profesionalnog obučavanja medicinskog kadra. Doktorand je na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na odseku Kozmetologija. Već sedmu godinu je internacionalni predavač za prestižnu špansku kompaniju SKIN TECH PHARMA GROUP. Stečena znanja, veštine, iskustvo i profesionalne kontakte sa najizrazitijim predstavnicima antiaging-a, uspešno primenjuje u srcu starog Beograda, na Vračaru.

Antiaging me je privukao samom činjenicom da se bavi zdravim ljudima koji žele da žive svoje godine skladno sa izraženom unutrašnjom potrebom da nadograde sebe u estetskom smislu. Da bi se postigla lična harmonija i negovao osećaj zadovoljstva, svi aspekti čovekove ostvarenosti treba da budu usklađeni. To je moja misija – prirodna lepota koja dobija oplemenjujuću snagu”- ističe dr Stanković.

Dr Nenad Stanković

Po završetku Filološkog fakulteta opredeljuje se za pedagoški rad da bi se kao proučavalac jezika i komunikacije potpuno usmerila ka odnosima sa javnošću, NLP metodologiji i asertivnoj komunikaciji u poslovnom kontekstu, menadžmentu i medijaciji. Kroz pisanje autorskih radova, kolumni i stručnih tekstova na temu motivacije, promene navika, ponašanja, ograničavajućih uverenja, upravljanja vlastitim emocionalnim stanjima, pripreme za javni nastup, jačanja samopouzdanja i fleksibilnosti, podržava druge da otkriju sve svoje potencijale, pokrenu pozitivne promene u životu i postanu uspešniji na ličnom i profesionalnom planu.

“Kvalitetna komunikaciona osnova na putu poslovnog uspeha pretpostavlja poznavanje i primenu određenih veština i sposobnosti za unapređenje međuljudskih odnosa, tehnika za prevazilaženje konflikata, načina za prepoznavanje komunikativnog stila sagovornika, kao i saveta za aktivno slušanje i usaglašavanje sa drugim učesnicima razgovora. Sve je komunikacija”, smatra Ivana Gavrilović Stanković.

Ivana Gavrilović StankovićMarketing menadžer

Kao doktor stomatologije sa petnaestogodišnjim iskustvom u restaurativnoj i estetskoj sferi, redovno posećuje stručne kongrese, naučne skupove i simpozijume kako bi svojim pacijentima pružila najviše estetske i funkcionalne standarde. Sa svojim pacijentima gradi odnos poverenja i uzajamnog poštovanja ističući da je zadovoljstvo pacijenta na prvom mestu.

dr Olga Stevanović-Bakir

Dr Emilija Petrović zvanje doktora stomatologije stekla je 2019. godine na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je nakon diplomiranja obavila i pripravnički staž.

Karijeru u privatnoj stomatološkoj praksi započela je još tokom studija 2017. godine kao stomatološki asistent učeći od lekara različitih specijalnosti stomatologije, da bi ubrzo počela i samostalan rad u oblasti restaurativne, dečije, preventivne i estetske stomatologije.

S obzirom na to da savremena stomatologija napreduje iz dana u dan, doktorka Petrović smatra da je permanentno usavršavanje neophodno, te se posvetila i dodatnoj edukaciji posećujući različite kongrese, seminare, radionice i online webinare. Član je Stomatološke komore Srbije.

“Šta je to strah? Da li je on zaista racionalan kada su u pitanju stomatološke intervencije? Strah se obično javlja usled nekog prethodnog lošeg iskustva, naročito trauma koje su stečene još u ranom detinjstvu, te kao takve dovode do pojave straha od samog odlaska kod doktora, ” objašnjava dr Petrović.

“Savremena stomatologija nam pruža priliku da se intervencije izvode bezbolno. Prijatan ambijent ordinacije “Estera” pomoći će Vam da se opustite. Kroz razgovor i posvećivanje pažnje pacijentima trudim se da njihov odlazak kod stomatologa bude pozitivno iskustvo znajući da neko zaista brine o njihovom zdravlju. Lepota i zdravlje idu zajedno. Cilj mi je da podignem svest o važnosti oralnog zdravlja.“

“A šta je sa estetikom osmeha? Nakon što utvrdimo da je funkcija zadovoljena, možemo se baviti ovim lepšim delom priče stomatologije u kome zaista uživam i koji pacijenti više vole. Za mene je najveća satisfakcija kada moji pacijenti odlaze kući sa osmehom koji smo zajedno kreirali,” poručuje dr Emilija Petrović.

Dr Emilija Petrović

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi