Estetski centar Estera

Naš tim

U potrazi za svetskim dostignućima vodećih stručnjaka, dr Nenad Stanković posvećuje se sopstvenoj edukaciji i drži stručna predavanja za kolege u Monaku, Francuskoj, Španiji, Holandiji, Austriji, Izraelu, Kini, Rusiji, Egiptu, Litvaniji, Letoniji, Poljskoj, Češkoj, Jordanu, Filipinima, Ukrajini, Mađarskoj, Bugarskoj, Kazahstanu, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini. Po vokaciji je antiaging trener, injektor i edukator u oblasti profesionalnog obučavanja medicinskog kadra. Doktorand je na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na odseku Kozmetologija. Već četvrtu godinu je internacionalni predavač za prestižnu špansku kompaniju SKIN TECH PHARMA GROUP. Stečena znanja, veštine, iskustvo i profesionalne kontakte sa najizrazitijim predstavnicima antiaging-a, uspešno primenjuje u srcu starog Beograda, na Vračaru.

Antiaging me je privukao samom činjenicom da se bavi zdravim ljudima koji žele da žive svoje godine skladno sa izraženom unutrašnjom potrebom da nadograde sebe u estetskom smislu. Da bi se postigla lična harmonija i negovao osećaj zadovoljstva, svi aspekti čovekove ostvarenosti treba da budu usklađeni. To je moja misija – prirodna lepota koja dobija oplemenjujuću snagu“- ističe dr Stanković.

Dr Nenad Stanković

Po završetku Filološkog fakulteta opredeljuje se za pedagoški rad da bi se kao proučavalac jezika i komunikacije potpuno usmerila ka odnosima sa javnošću, NLP metodologiji i asertivnoj komunikaciji u poslovnom kontekstu, menadžmentu i medijaciji. Kroz pisanje autorskih radova, kolumni i stručnih tekstova na temu motivacije, promene navika, ponašanja, ograničavajućih uverenja, upravljanja vlastitim emocionalnim stanjima, pripreme za javni nastup, jačanja samopouzdanja i fleksibilnosti, podržava druge da otkriju sve svoje potencijale, pokrenu pozitivne promene u životu i postanu uspešniji na ličnom i profesionalnom planu.

„Kvalitetna komunikaciona osnova na putu poslovnog uspeha pretpostavlja poznavanje i primenu određenih veština i sposobnosti za unapređenje međuljudskih odnosa, tehnika za prevazilaženje konflikata, načina za prepoznavanje komunikativnog stila sagovornika, kao i saveta za aktivno slušanje i usaglašavanje sa drugim učesnicima razgovora. Sve je komunikacija“, smatra Ivana Gavrilović Stanković.

Ivana Gavrilović StankovićPR menadžer

Nakon završene Srednje medicinske škole i zavidnog iskustva u opštoj praksi, svoja interesovanja pokazuje u sferi efikasne komunikacije i saradnje sa klijentima, kao i njihove adekvatne informisanosti i pripreme za tretmane iz oblasti neinvazivnog podmlađivanja.

„Otvorenost ka očekivanjima i potrebama klijenata, kreiranje kvalitetnih međuljudskih odnosa, visok nivo empatije, entuzijazam i spremnost za inovacije – to je ono čemu težim u svom radu i profesionalnom usavršavanju“.

Miloš ĐikićPoslovni asistent

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakat formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

Estetski centar ESTERA
Bokeljska 7 – sprat 5, stan 29,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi