Naš tim

U potrazi za svetskim dostignućima vodećih stručnjaka, dr Nenad Stanković posvećuje se sopstvenoj edukaciji i drži stručna predavanja za kolege u Monaku, Francuskoj, Španiji, Holandiji, Švajcarskoj, Austriji, Švedskoj, Izraelu, Kini, Rusiji, Brazilu, Egiptu, Litvaniji, Letoniji, Poljskoj, Češkoj, Jordanu, Filipinima, Tajvanu, Tajlandu, Ukrajini, Mađarskoj, Bugarskoj, Kazahstanu, Kolumbiji, Portugaliji, Slovačkoj, Crnoj Gori, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Albaniji, Bosni i Hercegovini. Po vokaciji je antiaging trener, injektor i edukator u oblasti profesionalnog obučavanja medicinskog kadra. Doktorand je na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu na odseku Kozmetologija. Već sedmu godinu je internacionalni predavač za prestižnu špansku kompaniju SKIN TECH PHARMA GROUP. Stečena znanja, veštine, iskustvo i profesionalne kontakte sa najizrazitijim predstavnicima antiaging-a, uspešno primenjuje u srcu starog Beograda, na Vračaru.

Antiaging me je privukao samom činjenicom da se bavi zdravim ljudima koji žele da žive svoje godine skladno sa izraženom unutrašnjom potrebom da nadograde sebe u estetskom smislu. Da bi se postigla lična harmonija i negovao osećaj zadovoljstva, svi aspekti čovekove ostvarenosti treba da budu usklađeni. To je moja misija – prirodna lepota koja dobija oplemenjujuću snagu”- ističe dr Stanković.

Dr Nenad Stanković

Po završetku Filološkog fakulteta opredeljuje se za pedagoški rad da bi se kao proučavalac jezika i komunikacije potpuno usmerila ka odnosima sa javnošću, NLP metodologiji i asertivnoj komunikaciji u poslovnom kontekstu, menadžmentu i medijaciji. Kroz pisanje autorskih radova, kolumni i stručnih tekstova na temu motivacije, promene navika, ponašanja, ograničavajućih uverenja, upravljanja vlastitim emocionalnim stanjima, pripreme za javni nastup, jačanja samopouzdanja i fleksibilnosti, podržava druge da otkriju sve svoje potencijale, pokrenu pozitivne promene u životu i postanu uspešniji na ličnom i profesionalnom planu.

“Kvalitetna komunikaciona osnova na putu poslovnog uspeha pretpostavlja poznavanje i primenu određenih veština i sposobnosti za unapređenje međuljudskih odnosa, tehnika za prevazilaženje konflikata, načina za prepoznavanje komunikativnog stila sagovornika, kao i saveta za aktivno slušanje i usaglašavanje sa drugim učesnicima razgovora. Sve je komunikacija”, smatra Ivana Gavrilović Stanković.

Ivana Gavrilović StankovićMarketing menadžer

Kao doktor stomatologije sa petnaestogodišnjim iskustvom u restaurativnoj i estetskoj sferi, redovno posećuje stručne kongrese, naučne skupove i simpozijume kako bi svojim pacijentima pružila najviše estetske i funkcionalne standarde. Sa svojim pacijentima gradi odnos poverenja i uzajamnog poštovanja ističući da je zadovoljstvo pacijenta na prvom mestu.

dr Olga Stevanović-Bakir

Neprestana težnja da u jednu praktičnu delatnost utisne principe i kategorije estetskog, za dr Jelenu Ilić svoje ishodište pronašla je u stomatologiji. Završivši Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu, sigurnim koracima započela je ozbiljnu karijeru, koju i danas, sa više od deset godina iskustva u struci, marljivom posvećenošću nadograđuje saznanjima, metodološkim pristupima i inovacijama u oblasti pomenute nauke. Sa uplivom antiaging i estetske medicine na naše prostore, uvidela je da svoju potrebu ka ostvarenju pojma estetskog može proširiti na novu oblast. Tako je nastala jedna kompatibilna celina: prva ljubav, stomatologija, spojena sa estetskom medicinom, postala je prava, zaokružena ljubav i samim tim, beskrajni izvor inspiracije. Simpozijumi, seminari, kongresi, svi vidovi naučnog usavršavanja, kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu, postali su deo njenog svakodnevnog radnog okruženja, sa ciljem da svojim klijentima pruži najbolje moguće usluge koje njihove potrebe iziskuju, a odnose se na primenu mezoterapije, neuromodulatora, hemijskih pilinga, hijaluronskih filera, PRP terapije i mezoniti.

“Koristiti savremena dostignuća kako bi se dosegao jedinstveni estetski izraz, posebna je privilegija”,, mišljenje je dr Ilić.

dr Jelena Ilić

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma




Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – sprat 5, stan 29,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi