Naša ordinacija

Sačuvajte prirodnu lepotu uz
nas

Naša misija je da kontinuiranim usavršavanjem u zemlji i inostranstvu, najnovije metode učinimo dostupnim vama – našim klijentima. Usmereni ka vašim očekivanjima, potrebama i željama, stojimo vam na raspolaganju svojim znanjem, iskustvom, stručnošću i profesionalizmom. Cilj nam je da pružanjem kvalitetnih usluga i korisnih saveta, omogućimo da se svaki klijent oseća posebno jer su lični komfor, zadovoljstvo i potpuna diskrecija naš imperativ.

Video: Predrag Todorović, www.diptych.rs

Najveća prednost našeg centra je što smo u neprekidnoj interakciji sa svojim klijentima za čija smo pitanja i nedoumice uvek otvoreni. Njihove preporuke su naša najjača garancija. Strpljivo i predano gradimo međusobno poverenje zasnovano na iskrenoj komunikaciji, razumevanju i uzajamnom poštovanju. Koristimo sertifikovane i proverene preparate i vrhunsku aparaturu kako bi sigurnost naših klijenata bila na visokom nivou, a efekti tretmana izuzetni.

Da li znate šta je za Esteru najveći uspeh?
Vaš osmeh.

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi