Zašto smo najbolja opcija


Stručnost

Profesionalizam

Odgovornost

Kvalitet
Video: Predrag Todorović, www.diptych.rs

„Estera“ svoju stručnost, profesionalizam i odgovornost deli sa svojim klijentima kojima uvek stoji na raspolaganju.

U našem centru koristimo lasere poznatog brenda FOTONA, a lasersku epilaciju izvodi dr Nenad Stanković koji je sertifikovani stručnjak u kozmetološkoj primeni lasera i edukator doktora za primenu savremenih metoda i procedura koje doprinose uklanjanju nesavršenosti na licu i telu, poboljšanju kvaliteta kože i samim tim kreiranju pozitivne slike o sebi i sopstvenom izgledu dok svoju prirodnu lepotu brižljivo čuvamo i neprekidno oplemenjujemo.

Koristimo Med2 Contour revolucionarni aparat koji je od strane FDA odobren kao najefikasniji tretman nehirurškog oblikovanja tela na svetu, a na najvećem medicinskom kongresu iz oblasti estetske medicine „The Aesthetic awards“ u Las Vegasu, dr Troel je nagrađen prestižnim priznanjem za najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tela. Uređaj Med2 Contour je takođe jedini patentirani uređaj na svetu koji usisava tkivo i kroz delovanje varijabilne niske frekvencije i fokusiranog ultrazvuka omogućava kontrolisan tretman.

Primenjujemo hemijske pilinge vrhunskog kvaliteta koji ostvaruju izuzetne rezultate u praksi. Reč je o preparatima na bazi alfa i beta karboksi i trihlorsirćetne kiseline. Hemijski pilinzi koje koristimo su CE sertifikovani, proizvedeni u skladu sa najvišim evropskim standardima i garantuju odlične rezultate. Uz seriju tretmana, dobijate i odgovarajuće kreme za oporavak kože sa zaštitinim faktorom da bi se postigli najbolji efekti tretmana.

Mi mislimo na vas i vaše potrebe. Ukoliko ne budete zadovoljni ishodom tretmana, vratićemo vaš novac. Ako ste vi nezadovoljni, i mi smo. Samo tako možemo izgraditi kvalitetan odnos zasnovan na uzajamnom poštovanju i poverenju. A to je put za koji smo se odlučili. Naše ljubazno osoblje stoji vam na raspolaganju i rado odgovara na sva vaša pitanja i nedoumice. Trudimo se da opravdamo vaša očekivanja i nastojimo da pronađemo optimalno rešenje za vas. Tretmane izvodi dr Nenad Stanković, sertifikovani stručnjak za primenu estetskih procedura koji svoja znanja i veštine unapređuje širom sveta.

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

Estetski centar ESTERA
Bokeljska 7 – sprat 5, stan 29,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi