Zašto smo najbolja opcija


Stručnost

Profesionalizam

Odgovornost

Kvalitet

“Estera” svoju stručnost, profesionalizam i odgovornost deli sa svojim klijentima kojima uvek stoji na raspolaganju.

U našoj ordinaciji koristimo lasere poznatog brenda FOTONA, a laserske intervencije izvodi dr Nenad Stanković koji je sertifikovani stručnjak u medicinskoj primeni lasera i edukator doktora za primenu savremenih metoda i procedura koje doprinose uklanjanju nesavršenosti na licu i kreiranju pozitivne slike o sebi i sopstvenom izgledu dok svoju prirodnu lepotu brižljivo čuvamo i neprekidno oplemenjujemo.

Mi mislimo na vas i vaše potrebe. Ukoliko ne budete zadovoljni ishodom tretmana, vratićemo vaš novac. Ako ste vi nezadovoljni, i mi smo. Samo tako možemo izgraditi kvalitetan odnos zasnovan na uzajamnom poštovanju i poverenju. A to je put za koji smo se odlučili. Naše ljubazno osoblje stoji vam na raspolaganju i rado odgovara na sva vaša pitanja i nedoumice. Trudimo se da opravdamo vaša očekivanja i nastojimo da pronađemo optimalno rešenje za vas. Tretmane izvodi dr Nenad Stanković, sertifikovani stručnjak za primenu estetskih procedura koji svoja znanja i veštine unapređuje širom sveta.

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi