Mezoterapija

Kako unaprediti lepotu?

Da li ste i vi u svakodnevnoj borbi sa gustim poslovnim rasporedom, obavezama na privatnom planu, zadacima koje treba blagovremeno ispuniti, neredovnom ishranom i stresom koji zasigurno ostavljaju traga na vama?

Beživotna i opuštena koža, fleke, podočnjaci i bore koje zapažate na svom licu, čine vas još više nezadovoljnim i nesigurnim. Na taj način vas  dodatno  sprečavaju da maksimalno iskoristite svoje kapacitete na svim životnim planovima.

Evo rešenja za unapređenje prirodnog  izgleda –  mezoterapija koja vašoj koži vraća izgubljenu svežinu i sjaj.

Da li ste čuli za mezoterapiju?

Negovane žene u celom svetu  odavno su čule za mezoterapiju, tako da je ova estetska procedura za kratko vreme postala veoma popularna i kod nas. Zbog brzih i efikasnih rezulatata, ali i primerene cene tretmana, mezoterapija je danas pouzdan saveznik u očuvanju  mladosti i lepote.

U čemu je tajna? Reč je o specijalnim  koktelima  vitamina,  minerala, hijaluronske kiseline, prirodnih ekstrakata , aminokiselina i antioksidanasa koji se unose u središnji deo kože (mezoderm). Primenom male količine aktivne supstance na odgovarajućem mestu , uklonićete nepravilnosti na koži koje su vam dugo smetale.

Koje su prednosti tretmana?

Mezoterapija vraća koži elastičnost i jedrinu, uspostavlja narušenu ravnotežu, omogućava bolju hidrataciju i ishranu kože, podstiče detoksikaciju i popravlja opšte stanje organizma. Proces starenja se znatno usporava, a osećaj ličnog zadovoljstva i sigurnosti ponovo gradi.  Najvažnije je to što se nakon tretmana odmah možete vratiti svojim dnevnim aktivnostima jer su moguće  crvenilo, svrab i modrice prolaznog karaktera. Uz sam postupak, dobićete i korisne savete za pravilnu negu kože kako bi efekat tretmana bio optimalan.

Pitajte one koji su probali

Svedoci smo činjenice da su pred modernu ženu postavljeni visoki zahtevi koji od nje očekuju da u svakom trenutku izgleda lepo i negovano. Njen najveći problem je nedostatak vremena da se posveti  sebi u moru obaveza koje treba da obavi– zato, ulovite vreme samo za sebe.

Evo kako je to izvela Ana Marković, PR menadžer u Soravia Management-u

”Priroda mog posla su svakodnevni sastanci sa klijentima i česta putovanja. Kao poslovna žena, majka i supruga, imam puno obaveza koje moram da obavim. Neretko na kraju dana zapazim svoj odraz u ogledalu koji mi se ne dopada – beživotna koža, izraženi podočnjaci i proširene pore.

U ”Esteri” sam probala mezoterapiju i uz pomoć serije tretmana, moje lice više ne izgleda umorno , već sveže i negovano.Pri tom, nisam čekala dane vikenda ili godišnjeg odmora jer je oporavak nakon tretmana brz i bez većih komplikacija.”

Koje su još dobiti od mezoterapije?

Da li izdvajate  puno novca na mesečnom nivou kako biste kupili skupe kreme i preparate, a rezultati ipak izostaju? Otkrivamo vam zašto ne možemo imati željeni efekat po svaku cenu.

Prema najnovijim istraživanjima, resorpcija aktivnih supstanci iz krema za negu kože svedena je na maksimalna 3%, dok se uz mezoterapijsku proceduru  dermarolerom postiže i  50%. Taj procenat povećava se na 60% ili  neverovatnih 100% u zavisnosti od tipa mezoterapijske tehnike sa iglom.

Uz lep, negovan i blistav ten, uštedećete i novac, a onda i sami doći do odgovara na pitanje ”Da li je tačno da adekvatno negovane žene zarađuju više?”

Zašto da se opredelite za nas?

”Estera ”svoju stručnost, profesionalizam  i odgovornost deli sa svojim klijentima kojima uvek stoji na raspolaganju. Preparati koje koristimo su CE sertifikovani, proizvedeni u skladu sa najvišim evropskim standardima i garantuju kvalitet. Konkretno,  mezoterapijski kokteli sadrže 72 aktivne supstance bez ikakvih  štetnih agenasa i veštačkih dodataka.

Uz seriju mezoterapijskih tretmana, na poklon dobijate odgovarajuću kremu koja će koktele učiniti još delotvornijim,  a vašu kožu zdravijom.  Ukoliko ne budete zadovoljni postignutim efektima posle serije tretmana, vraćamo vam novac, budući da su nam  na prvom mestu klijent i njegovo zadovoljstvo. Na taj način gradimo poverenje, iskrenu komunikaciju i uzajamno poštovanje.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi