Utisci klijenata

Anita Lazić

Kada se bavite javnim poslom vaše telo postaje vaš instrument i zato je veoma važno da se prema njemu odnosite sa posebnom pažnjom. Lice za glumca, ali i profesionalnog komunikatora, jeste ogledalo njegovog unutrašnjeg bića, emocija i misli. U tridesetim godinama ne možemo se više oslanjati samo na genetiku, već moramo pomoći prirodi mudrim korišćenjem benefita antiaging-a. Veoma je važno i da imamo zdrav odnos prema sebi, da volimo svoj lik u ogledalu, nikada ne želeći da budemo neko drugi, već da samo damo sjaj svojoj posebnosti. Moj izbor je “Estera”.

Anita Lazić
novinar, PR menadžer, edukator i glumica

Anja Šaranović

Za posao kojim se bavim veoma je važno održavati idealnu težinu. Priroda modelinga podrazumeva savršenu formu, ako želite da postanete uspešni. Kao neko ko nije zagovornik rigoroznih dijeta, a uživa u dobrom zalogaju, balans sam pronašla u tretmanu ciljanog oblikovanja tela. Na taj način sam kritične zone stomaka i struka bezbednim i efikasnim putem dovela do optimalne tačke. Uz ”Esteru” sam se oslobodila neželjenog viška u relativno kratkom periodu i postala zadovoljna svakim delom svoga tela.

Anja Šaranović
menadžer bezbednosti i top model

Ana Marković

Najbitnije mi je da ja budem zadovoljna svojim izgledom kada se pogledam u ogledalo i vidim da i u teškim danima izgledam onako kako želim. Naporan i stresan dan na poslu kojim se bavim, a vezan je za marketing, javna nastupanja i poslovne sastanke sa partnerima, ostavlja tragove na mom licu. Propratne kućne obaveze i porodica zahtevaju dodatnu energiju i vreme, a savremena žena sve to mora da postigne. ”Estera” mi pomaže da uz biorevitalizaciju, uvek kada je to neophodno, osvežim svoj izgled i zato, hvala što sam sama sebi lepa.

Ana Marković
diplomirani grafički inženjer

Slađana Ćulum

Poklonila sam vam svoje poverenje i postala sam jedna od brojnih zadovoljnih klijenata Estere. Zahvaljujući hemijskom pilingu, uklonila sam fleke kojima godinama nisam uspela da nađem rešenje. Sad imam lepo i jedro lice kakvo sam oduvek želela. Nega nikada nije bila jednostavnija.

Slađana Ćulum
ekonomista

Snežana Sremac

Da postoji mogućnost dodele 100 zvezdica, ” Estera” bi ih zasigurno dobila. Tamo se dešava prava magija zahvaljujući profesionalnom pristupu doktora Stankovića i njegovog stručnog tima. Izuzetna posvećenost klijentu, srdačnost, dobijanje odgovora na sva pitanja uz korisne savete i sjajan ambijent –  samo su neke od stvari zbog kojih se svako ko kroči u “Esteru” oseća mnogo samopouzdanije  i obavezno se vraća.

Snežana Sremac
magistar hemijskih nauka

Jovana Nikolić

“Došlo je vreme u kom su estetske korekcije postale sastavni deo našeg života. Više se ne postavlja pitanje da li ćete nešto promeniti, već kod koga. Tim koji sam upoznala u “Esteri” na čelu sa dr Nenadom Stankovićem za mene je više od pravog izbora. Posao kojim se bavim zahteva veliko angažovanje i samim tim manjak vremena za sate pretraživanja na internetu o efektima tretmana. “Estera” je moj parnter od poverenja. Pitanje je – šta danas radimo?”

Jovana Nikolić
operativni menadžer izdanja "Aha magazina"

Violeta Dimitrić

Pozitivna energija, ljubaznost i stručnost-to su ključni elementi uspeha “ESTERE”.
 
 
 

Violeta Dimitrić
TV autor i novinar

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi