Zdravstveni turizam

Mnogo je razloga da posetite Beograd. Osim kulturnih i istorijskih znamenitosti, bogate gastronomske ponude, prilike za nezaboravni noćni provod i šoping, tu su i zdravstvene usluge koje nikako ne zaostaju za svetskim standardima, a daleko su jeftinije nego u inostranstvu.

Naša ordinacija „Estera“ pruža usluge iz različitih oblasti stomatologije na najvišem nivou budući da se naši doktori neprestano usavršavaju kako u zemlji, tako i van granica iste. Kako bismo bili u korak sa najnovijim trendovima, pratimo inovacije i naučna dostignuća da bismo vam uvek stajali na raspolaganju svojim znanjem, stručnošću i profesionalizmom.

Upoznajte Beograd sa nama. Otkrijte sve lepote grada koji odiše posebnom energijom i dopustite da budemo vaši vodiči kroz kulturu, umetnost, muzeje i festivale. Isprobajte sa nama ukuse tradicionalne kuhinje i sve čari starih četvrti koje vekovima čuvaju duh ovog velegrada. I sve to dok čekate na svoje krunice, implante, fasete, mostove ili izbeljivanje zuba. Vaš boravak u Beogradu učinićemo prijatnim, sadržajnim i interesantnim kako biste stekli neverovatno iskustvo što će uz lep i zdrav osmeh biti potpuna impresija vredna prepričavanja i pamćenja.

Za vas obezbeđujemo najpovoljniji prevoz do Beograda, komforan smeštaj, lokalni telefonski broj, obilazak atraktivnih lokacija koje obavezno morate posetiti, kao i izlete na obližnje planinske vrhove i plovidbe brodom.

Sve što je potrebno da učinite jeste da nas kontaktirate mejlom ili telefonom i naš tim će vam predstaviti najbolji mogući plan za ostvarivanje vaših potreba uz stručne konsultacije, preporuke i ideje do savršenog osmeha koji priželjkujete.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi