Izbeljivanje zuba

“Kako izbeliti zube” je najčešće pitanje koje se postavlja, a uz moderne tehnike koje nam pruža savremena stomatologija odgovori se uspešno pronalaze. Stomatološka ordinacija “Estera” ovom estetskom zahvatu pristupa stručno, odgovorno i edukativno kako bi se postigli izvanredni efekti na neinvazivan način.

Lasersko izbeljivanje zuba

Lasersko izbeljivanje zuba je preporuka naših doktora s obzirom na to da se jednom posetom stomatologu postižu i do 6 nijansi svetliji zubi čija se belina može održavati i više od godinu dana.

Priprema za lasersko izbeljivanje zuba

Priprema za ovu intervenciju, izvodi se uklanjanjem kamenca i poliranjem zuba kako bi njihova površina bila besprekorno čista i glatka. Potom se na desni nanosi specijalni gel koji ima zaštitnu funkciju tokom postupka. Beljenje zuba podrazumeva aplikaciju klinički ispitanog i proverenog gela koji sadrži visoku koncentraciju hidrogen-peroksida direktno na gleđ, u kontrolisanim uslovima.

Laserski zrak povećava temperaturu gela i tako ubrzava proces oksidacije pigmenata u površinskim slojevima dentalnih kanalića.

Laserska tehnologija za izbeljivanje zuba

Sa Er:YAG laserskom tehnologijom ne dolazi do neprijatne osetljivosti zuba na hladno i slatko što je čest slučaj kod primene drugih vidova izbeljivanja zuba (ordinacijsko odnosno profesionalno i kućno izbeljivanje zuba), uključujući i diodne lasere.

Zahvaljujući specifičnim karakteristikama našeg lasera, njegova energija se apsorbuje isključivo u gelu ne prodirući u samo tkivo zuba te na taj način štiti pulpu od potencijalnog trajnog oštećenja.

Efekti tretmana lasersko izbeljivanje zuba

Kako svako od nas ima jedinstvenu boju zuba, tako su i rezultati izbeljivanja individualni. Ukoliko se nakon tretmana pridržavamo određenih navika, efekti će biti dugotrajni. Tako se ne savetuje konzumiranje crne kafe, gaziranih pića, pojedinih čajeva, crvenog vina, a bilo bi poželjno izbegavati i cigarete budući da katran prebojava površinu zuba.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi