Lipoliza

Lagano telo za letnje dane

Konačno nam dolazi proleće. Sa zadovoljstvom pravimo mesta laganijim stvarima u našem ormaru radujući se kratkim haljinama, helankama, suknjama i majicama u kojima se osećamo prijatno. Poletni smo, razdragani, nasmejani i ništa ne može da nam pokvari lepo raspoloženje. Ili ipak može?

Sigurno vam se bar jednom u životu dogodilo da obučete omiljenu usku haljinu, a onda se razočarate kada vidite zaobljen stomačič , široke bokove i ”jastučiće” na leđima. Pogled na neprivlačne nadlaktice i kolena čini vas još nezadovoljnijim. Nemate izbora, smesta menjate odevnu kombinaciju. Odlučujete se za široku tuniku koja će prikriti višak kilograma, ali i pravu istinu. Počnite da živite bez obmana i sa novim telom. Evo kako.

Lipoliza je svakako pravi izbor za preoblikovanje tela. Lipolitički aktivne supstance ubrizgavaju se u potkožno masno tkivo i razložena masnoća se prirodnim putem trajno eliminiše iz organizma. Lipolizom se razlaže i sam zid masnih ćelija čime se izbegava pojava ”jo-jo” efekta, a tretirana zona je znatno vitkija.

Zamislite kako kombinovanje odeće postaje vaša kreacija, a ne opterećenje zbog viška koje treba zamaskirati. Jednostavno je.

Lako do idealne figure

Najnovija istraživanja pokazuju da 80% žena nije zadovoljno svojim telom. Na vrhu liste onoga što bi najradije menjale jeste obim struka I butina. Zašto?
Vitka figura pravilnih proporcija san je svake žene. Pripadnice lepšeg pola sa skladnim telom izgledaju senzualno i zanosno u bilo kojoj odevnoj varijanti. Kada se tome pridodaju pravi stav i visoko samopouzdanje, zasigurno postaju magnet za muškarce.
Lepo telo je pouzdan pokazatelj toga koliko brinemo o sebi. Fizička aktivnost, pravilna ishrana, zdrave životne navike su preporučeni koraci za savršenu figuru. Ali, postoje naslage na podbratku , stomaku, zadnjici, bokovima, rukama I kolenima koje su uporne i teško je rešiti ih se.

Otkrivamo kako je to ipak uspela Anja Šaranović, top model.

”Za posao kojim se bavim veoma je važno održavati poželjnu težinu. Pravila modelinga su ponekad stroga i treba ih poštovati, ako želite da postanete uspešni. Moj problem je izraženiji stomak koji me čini krupnijom nego što jesam. Rešenje sam potražila u ”Esteri” i serijom tretmana lipolize, oslobodila sam se naslaga u relativno kratkom periodu. Sada ponosno nosim bikini na reviji i ne moram više da uvlačim stomak pred izlazak na scenu.”

Šta se zapravo postiže lipolizom?

Masne naslage se uspešno razgrađuju, cirkulacija se ubrzava, a vezivno tkivo restruktuira. Moguća je pojava crvenila, otoka, blagih bolova o modrica koje se povlače za nedelju dana. Da bi se postigli zadovoljavajući rezulati, preporučuje se minimum četiri tretmana uz napomenu da ovo nije sistem za mršavljenje, već preoblikovanje tela.

O svim kontraindikacijama informišite se kod našeg predusretljivog osoblja koje vam stoji na raspolaganju za sva pitanja I nedoumice.

Zašto se opredeliti za nas?

”Estera” brine o svojim klijentima i uvek se trudi da za njih obezbedi preparate vrhunskog kvaliteta koji su provereni, sigurni i sertifikovani. Mi koristimo lipolitičke koktele poslednje generacije sa kojima ostvarujemo izuzetne rezultate. Važno je istaći da su proizvedeni u skladu sa najvišim evropskim standardima i garantuju odlične efekte.

Trudimo se da opravdamo vaša očekivanja i nastojimo da pronađemo optimalno rešenje za vas. Postupak izvodi dr Nenad Stanković, sertifikovani stručnjak za lipolizu koji svoja znanja i veštine unapređuje širom sveta.
Svojim vernim klijentima poklanjamo 10% na svaku seriju tretmana. Vaše potrebe i želje su nam na prvom mestu. Ukoliko ne budete zadovoljni postignutim rezultatima, vratićemo vaš novac.

Savršena figura nije garancija za sreću, ali jeste za naš rad.
Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi