Biorevitalizacija

Lepota je imperativ savremenog doba i biti negovana žena više nije prestiž, već pitanje higijene, potrebe i kulture. Kvalitetna nega sada nije nedostižna, a osećaj vrednosti, priznaćete, od neprocenjivog je značaja. Međutim, često nam vreme ne ide na ruku. Da li ste i vi u svakodnevnoj borbi sa gustim poslovnim rasporedom, obavezama na privatnom planu, zadacima koje treba blagovremeno ispuniti, neredovnom ishranom i stresom koji zasigurno ostavljaju traga na vama? Beživotna i opuštena koža, podočnjaci, fleke, i bore koje zapažate na svom licu, čine vas još više nezadovoljnim i nesigurnim. Na taj način vas dodatno sprečavaju da maksimalno iskoristite svoje kapacitete na svim životnim planovima.

O tretmanu Biorevitalizacija

Negovane žene u celom svetu odavno su čule za ovaj tretman, tako da je ovaj estetski pristup za kratko vreme postao veoma popularan i kod nas. Zbog brzih i efikasnih rezultata, ali i primerene cene tretmana, to je danas pouzdan saveznik u očuvanju mladosti i lepote.

Foto: Predrag Todorović, www.diptych.rs

U čemu je tajna?

Reč je o specijalnim koktelima vitamina, minerala, hijaluronske kiseline, prirodnih ekstrakata , aminokiselina i antioksidanasa koji se nanose na kožu dermarolerom. Primenom male količine hranljivih supstanci na odgovarajućem mestu, uklonićete nepravilnosti na koži koje su vam dugo smetale.

Biorevitalizacija vraća koži elastičnost i jedrinu, uspostavlja narušenu ravnotežu, omogućava bolju hidrataciju i ishranu kože, podstiče detoksikaciju i popravlja opšte stanje organizma. Proces starenja se znatno usporava, a osećaj ličnog zadovoljstva i sigurnosti ponovo gradi. Najvažnije je to što se odmah možete vratiti svojim aktivnostima.

Pitajte one koji su probali

Svedoci smo činjenice da su pred modernu ženu postavljeni visoki zahtevi koji od nje očekuju da u svakom trenutku izgleda lepo i negovano. Njen najveći problem je nedostatak vremena da se posveti sebi u moru obaveza koje treba da obavi – zato, ulovite vreme samo za sebe.

Evo kako je to izvela Ana Marković, diplomirani grafički inženjer.

“Najbitnije mi je da ja budem zadovoljna svojim izgledom kada se pogledam u ogledalo i vidim da i u teškim danima izgledam onako kako želim. Naporan i stresan dan na poslu kojim se bavim a vezan je za marketing, javna nastupanja i poslovne sastanke sa partnerima, ostavlja tragove na mom licu. Propratne kućne obaveze i porodica zahtevaju dodatnu energiju i vreme, a savremena žena sve to mora da postigne. “Estera” mi pomaže da uz biorevitalizaciju, uvek kada je to neophodno, osvežim svoj izgled i zato, hvala što sam sama sebi lepa.”

Foto: Vesna Lavrnja

Koje su još dobiti od tretmana?

Da li izdvajate puno novca na mesečnom nivou kako biste kupili skupe kreme i preparate, a rezultati ipak izostaju? Otkrivamo vam zašto ne možemo imati željeni efekat po svaku cenu. Prema najnovijim istraživanjima, resorpcija hranljivih supstanci iz krema za negu kože svedena je na maksimalna 3%, dok se uz tretman dermarolerom postiže i 50%. Uz lep, negovan i blistav ten, uštedećete i novac, a onda i sami doći do odgovara na pitanje ”Da li je tačno da adekvatno negovane žene zarađuju više?”

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi