Hemijski piling

Da li ste i vi jedna od onih žena koja brižno i revnosno vodi računa o lepoti i zdravlju kože, koristi skupe preparate i pridržava se saveta o kvalitetnoj nezi, ali vaša koža i dalje nema sjaj? Sigurno se pitate zašto toliko truda, pažnje i brige daju tako zanemarljive ili osrednje rezultate? Ako nešto izvodimo uvek na isti način, a očekujemo drugačiji rezultat, vreme je da probamo nešto drugo.

O tretmanu Hemijski piling

Otkrijte kako da se oslobodite starih ožiljaka od akni, fleka i pega od sunčanja ili drugih faktora, proširenih pora, izraženih bora. Rešenje je svakako hemijski piling. Hemijski piling je danas veoma popularna estetska procedura jer se rastvorima određenih kiselina koji se nanose na kožu izaziva ljušćenje i obnavljanje. Na taj način se kvalitet i struktura kože vidno poboljšavaju tokom dugog vremenskog perioda. Kolagenska vlakna se regenerišu, koža izgleda zategnutije i mlađe, dok su akne manje prisutne, a ožiljci i pore plići. Ovaj postupak omogućava obnavljanje uklonjenog sloja novim i zdravim, a regenerisana koža je mekana, jedra i baršunasta.

Video: Predrag Todorović, www.diptych.rs

Šta nedostaje vašem imidžu da bude još atraktivniji i zanimljiviji? Šešir. Budite dama i istovremeno čuvajte svoju novu kožu. Jesen i zima su idealna godišnja doba za izvođenje ove procedure pošto se uklanja zaštitna barijera kože te je nov sloj jako osetljiv. Kako ne bi došlo do novih pigmentacija, zaštite se od sunca uz korisne savete stručnjaka. Pošto postoje pilinzi različite dubine, tako se i period oporavka razlikuje.

Evo kakvo je iskustvo Ivane Gavrilović Stanković, diplomiranog filologa

“Oduvek su mi smetale fleke i pege koje sam dobila sunčanjem i uspešno sam ih prikrivala kvalitetnom kozmetikom. Međutim, svi znate onaj osećaj kada se umijete, pogledate u ogledalo i ostanete sami sa svojim nesavršenostima. U “Esteri” sam se detaljno informisala o prednostima hemijskog pilinga i nakon opsežnih uputstava stručnjaka odlučila se na ovaj tretman. U periodu ljušćenja kože pridržavala sam se saveta o zaštiti od sunca i nanosila preporučene kreme za postizanje još boljih efekata.Iskoristila sam praznične dane nakon Nove godine , a potom ponosno pokazala svoje novo lice. Ogledalo i ja smo se pomirili. Sada smo najbolji prijatelji.”

Foto: Predrag Todorović, www.diptych.rs

Za sebe uvek birajte najbolju opciju i bićete nagrađeni lepom kožom i zadovoljnim osmehom.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi