Mezoterapija kao vaš letnji adut

Prednosti mezoterapije iglom u odnosu na druge metode jeste prezicno doziranje preparata, aplikovanje na tačno određenu dubinu, manja povreda tkiva, kao i neuporedivo veća iskorišćenost mezoterapijskih koktela.

Tretman je namenjen tretiranju osetljivih zona kao što su čelo, regija oko očiju, vrata i dekoltea, a uspešno se primenjuje i na butinama pri uklanjanju celulita i strija. Ova metoda je podjednako delotvorna za mlađu kožu na kojoj se izvode minimalne korekcije sa ciljem ispravljanja sitnih nedostataka, ali i zrele kože koja zahteva posebnu negu.

Ovakvim pristupom procedura kraće traje i postoji mogućnost obrade većih područja. Reč je o finom ubrizgavanju preparata uz kontrolu brzine, količine i dubine aplikovanja. Koža ubrzo postaje glatka, elastična i sjajna jer je nahranjena i hidrirana i to bez vidljivih tragova, hematoma i otoka. Ovo je odličan način da se ona revitalizuje, posebno tokom leta kada je prilično dehidrirana i beživotna. Zato je mezoterapija pravi izbor da se očuva unutrašnji balans i vrati tonus, vlažnost i i svežina koži.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi