14. Svetski kongres estetske i antiaging medicine u Monte Karlu

Dr Nenad Stanković prisustvovao je 14. Svetskom kongresu estetske i antiaging medicine koji se održavao od 31.3. do 4.4. 2016. u Monte Karlu.

Prestižna manifestacija okupila je preko 10 000 doktora širom sveta, kao i poznate proizvođače i distributere medicinskih proizvoda. Učestvovalo je čak 300 predavača iz 41 zemlje u 57 naučnih sesija. Kao jedini predavač iz Srbije, dr Nenad Stanković se ovom naučnom skupu predstavio predavanjem na temu “Tretiranje strija hemijskim pilingom” iznoseći najnovije tekovine iz ove oblasti. U svom radu osvrnuo se na uzroke nastanka strija, fizičke i emocionalne tegobe sa kojima se suočavaju osobe koje imaju ovaj problem, sve prednosti tretmana i njegovu efikasnost u terapiji strija. Estetski centar “Estera” još jednom potvrđuje da neprekidno prati svetske trendove kako bi svojim klijentima pružio najaktuelnije estetske usluge nehiruruškog podmlađivanja kao što su hemijski pilinzi, mezoterapija, hijaluronski fileri, tretman krvnom plazmom, mezoniti. Nakon veoma uspešnog učešća na Svetskom kongresu, novih saznanja i razmene stručnih iskustava sa kolegama, obaveštavamo svoje klijente da se sa inovativnim tehnikama podmlađivanja lica i tela mogu upoznati u Estetskom centru “Estera”.

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakat formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

Estetski centar ESTERA
Bokeljska 7 – sprat 5, stan 29,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi