Hemijski piling za GLOW efekat

Iako su se ideali lepote vremenom menjali, ono što je ostajalo isto jeste želja za zdravim, negovanim i atraktivnim izgledom. Naime, još u starom Rimu, žene su otkrile neverovatnu moć voćnih kiselina u svakodnevnoj nezi, tako da su neretko na kožu nanosile talog zaostao nakon vrenja vina.

Danas je veoma popularan hemijski piling na bazi glikolne, limunske, mlečne, salicilne i kodžik kiseline kojim se epidermis uspešno rehidrira, uklanja se površinski sloj kože bez izraženog perutanja i ljušćenja, a normalna pH vrednost kože se ponovo uspostavlja. Kako bi se omogućila efikasnija penetracija hranljivih i hidratantnih sastojaka neophodno je osloboditi se površinskog sloja kože koji je odgovoran za sivkast ten i umoran izraz. Uklanjanje mrtvih ćelija nije jedina svrha pilinga s obzirom na to da se njegovom primenom mogu rešiti određeni problemi poput dehidratacije, finih bora, neujednačene teksture, hiperpigmentacija i posledica foto starenja. Površinski hemijski piling voćnim kiselinama deluje u epidermalnoj regiji sa stimulacijom dubljih slojeva i njegova prednost se ogleda u činjenici da kombinacija različitih kiselina ima energično dejstvo na rešavanje navedenih indikacija. Reč je o „lunch time“ tretmanu koji savremenoj ženi pruža komfor da se nakon postupka vrati svojim isplaniranim dnevnim aktivnostima budući da osim prolaznog crvenila, piling nema drugih neželjenjih efekata.

Jesen i zima su idealna godišnja doba za izvođenje ove esteske procedure pošto sam piling kožu čini veoma osetljivom na UV zračenje tako da je obavezna i krema sa zaštitnim faktorom kao deo protokola. Samo nanošenje kiselina traje desetak minuta, a prati ga blagi osećaj toplote na području gde se primenjuje. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Koža postaje sjajna, meka i potpuno pripremljena da upije sve neophodne sastojke iz preparata za negu pomažući joj da zadrži vlažnost. Hemijski piling treba da bude obavezan korak redovne nege, a naročito je poželjan za prilike kada treba posebno zablistati.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi