PRP kao prirodan vid podmlađivanja

Moderno potrošačko društvo i kultura poslednjih decenija nameću izuzetno visoke zahteve  kako pred žene, tako i pred pripadnike muške populacije. Standardi nerealne lepote koje nam svakodnevno plasiraju mediji sasvim izvesno utiču na formiranje slike o sebi i nivo samopouzdanja.Sa malih ekrana i vešto upakovanih kozmetičkih preparata zadovoljno nam se smeše nestvarno lepi ljudi, izvajanih tela, blistavo belih zuba i negovane kose. Ključno pitanje je  – gde smo mi u svemu tome i možemo li ikada ostvariti nedostižni cilj savršenog izgleda?

 

“Iako je estetska medicina moja profesija, polje neprekidnih inovacija i neverovatnih dostignuća, smatram da mi nismo samo naš izgled mada nas na osnovu njega drugi  najviše procenjuju. Ultimativni moto današnje generacije glasi – Do lepote po svaku cenu. Mediji su veoma moćno sredstvo koje služi da nas otuđi od sopstvenog tela i odvoji od svog identiteta, onoga po čemu smo posebni. Kako smo danas u velikoj izloženi posmatranju hteli mi to ili ne, treba osvestiti stav da mediji ne treba da određuju ko smo mi i ko treba da budemo. Idealne slike koje srećemo u njima stvaraju ogroman pritisak, razvijaju patološku samokritičnost i strog odnos prema sebi. Zato je sve veći broj žena koje su podlegle tom snažnom uticaju i u nameri da dostignu ponuđeni ideal, gube meru koja je negde i ključ negovanog i lepog izgleda. Tačno je da nam je savremeno društvo uskratilo pravo na starenje, ali kada je već tako, zašto ne bismo pratili prirodu i pomogli  joj da sačuvamo svoju izvornu lepotu.”- zaključuje dr Nenad Stanković.

Tako je biorevitalizacija sopstvenom krvnom plazmom ili PRP tretman potpuno prirodan način da vratimo izgubljeni volumen i jedrinu. Vlastitim resursima utičemo na poboljšanje kvaliteta kože i oslobađamo se određenih nepravilnosti poput bora, podočnjaka, ožiljaka. Naša krvna plazma je prava riznica jer izolovani trombociti iz krvi sadrže brojne faktore rasta koji podstiču stvaranje kolagena. Na taj način se stvaraju novi krvni sudovi i povećava ekstraćelijski prostor čiji je osnovni sastojak hijaluronska kiselina.

“Plazma sadrži i proteine, hormone i hranljive supstance koje omogućavaju kožnom tkivu da se regeneriše. Podmlađivanje ne mora biti usmereno isključivo ka radikalnim korekcijama koje nam prve zapadnu za oko kada razgovaramo sa osobom koja je radila neku intervenciju. Ono može biti diskretno ukoliko se na samom početku opredelimo za umerenost. Moje klijentkinje su veoma zadovoljne kada im prijateli i poznanici kažu kako deluju odmorno i da prosto zrače. U svom radu pratim i poštujem Platonov doživljaj lepog, a to su – sklad, red i umerenost. Estetska impresija jeste značajna, ali samo ako je u korelaciji sa preventivnim i korektivnim postupcima koji unapređuju kvalitet života.” – smatra dr Stanković.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi