Hijaluronski fileri – Kako do savršenih usana?

Verovatno ste i vi jedna od pripadnica lepšeg pola koja žudi za punim, senzualnim i jedrim usnama. Da li vam se dešavalo da puno vremena i šminke izdvojite kako biste usne učinile vizuelno punijim?

I željeni efekat bi često izostajao. Postoji jednostavniji način da postignete prirodan i ženstven izgled svojih usana – hijaluronski fileri. Pronađite veštog stručnjaka koji će ućiniti da se osećate ženstvenijim zbog novog izraza i uživajte u lakoći šminkanja. Sjaj će zameniti sve što ste do sad koristili.

Usne prvenstveno povezujemo sa govorom i komunikacijom, one su vekovima inspirisale umetnike i bile neiscrpan motiv čuvenih pesama, slika, skulptura. Zašto?
Bilo da su pune, tanke, široke, srcolike- usne čuvaju male tajne. Na osnovu njih možemo puno otkriti o karakteru i ličnosti žene, a muškarcima su najprivlačnije pune usne koje savršeno pristaju uz osmeh.

Da li biste rado čuli jedan zanimlljiv podatak?

Sigurno niste mogli ni da pretpostavite da su estetska medicina i mitologija povezane na neki način. Naime, prilikom popunjavanja usana hijaluronskim filerima koristi se princip ‘Kupidonovog luka’ . O čemu se zapravo radi? Ukratko, specifična struktura u obliku slova M primenjuje se kako bi se postigli željena simetrija, prirodan i besprekoran izgled usana. Hijaluronski fileri su svakako rešenje. Na brz i jednostavan način dobićete volumen o kome ste sanjali, a zadržati prirodan izraz.

I ne samo to. Njima je moguće promeniti čak i konture lica, povećati jagodice, korigovati nepravilnosti oblika oboda lica, brade i nosa, osloboditi se podočnjaka i podvaljka.

Šta hijaluronski fileri mogu da učine za vas?

Kako godine prolaze, usne i lice gube svoju punoću jer se količina hijaluronske kiseline smanjuje. Ipak, savremena medicina omogućila je ženama da što duže zadrže mladolikost i svežinu.

Hijaluronska kiselina se vremenom troši usled starenja, UV zračenja, zagađenja i drugih faktora. Da bismo zadržali volumen i jedrinu, poslednjih godina uspešno se primenjuju hijaluronski fileri koji se popularno nazivaju ”punjači” bora. Reč je o medicinskom proizvodu tj. sterilnom prozirnom gelu koji sadrži hijaluronsku kiselinu.
U čemu je moć ove supstance?
Hijaluronska kiselina koži daje čvrstinu i elastičnost jer poseduje veliku moć vezivanja vode. Osim u koži,nalazi se i u omotačima zglobova i strukturama oka. Veoma je važna zato što održava tonus, neutrališe dejstvo izuzetno štetnih radikala i omogućava bolju hidrataciju tkiva.
Hijaluronskim filerima možete popuniti brazde između nosa i usana, bore oko usana, očiju, na vratu i dekolteu i vidno ćete se podmladiti. Najvažnije je to što su efekti tretmana vidljivi i do dve godine. Svi oko vas će primetiti prijatnu promenu i širok osmeh koji ne skidate sa lica.
Prihvatajte komplimente sa stilom.

Koje su prednosti tretmana?

Da li i vi teško pronalazite prazno mesto za sebe u svom rasporedu ? Često vreme doživljavate kao najljućeg neprijatelja , a u stvari, ono od vas traži samo jedno – dobru organizaciju. Modernoj ženi je jako teško da pomiri tradicionalne vrednosti i savremene potrebe da radi u bude korisna društvu.
Najveća prednost tretmana hijaluronskim filerima jeste to što ne morate izostajati sa posla ili nekog važnog događaja jer su moguće crvenilo i otok prolaznog karaktera. Čak iako se pojave modrice, one prolaze za nekoliko dana. Upravo zbog brzine postupka koji je jednostavan i gotovo bezbolan, ali i efikasnih rezultata, ova estetska procedura je danas vrlo atraktivna .

Zašto smo mi vaš izbor?

”’Estera” brine o svojim klijentima i uvek se trudi da za njih obezbedi preparate vrhunskog kvaliteta koji su provereni, sertifikovani i registrovani. Mi koristimo hijaluronske filere poslednje generacije sa kojima ostvarujemo izuzetne rezultate. Njihov sastav nije životinjskog porekla, tako da je mogućnost alergijske reakcije svedena na minimum. Važno je istaći da su proizvedeni u skladu sa najvišim evropskim standardima garantuju i kvalitet.

Naše ljubazno stoji vam na raspolaganju i rado odgovara na sva pitanja i nedoumice. Trudimo se da opravdamo vaša očekivanja i nastojimo da pronađemo optimalno rešenje za vas. Postupak izvodi dr Nenad Stanković, sertifikovani stručnjak i edukator za primenu hijaluronskih filera koji svoja znanja i veštine unapređuje širom sveta.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi