Svetski dan ljubaznosti

Na dan kada se u svetu obeležava značaj ljubaznosti, dobrih dela i toplih reči, nije na odmet podsetiti se činjenice da je izražavanje zahvalnosti, poštovanje drugih i obostrano poverenje poželjno negovati svakog dana.

To se posebno odnosi na izgradnju kvalitetnog odnosa doktor – pacijent koji bi trebalo da se zasniva na iskrenoj komunikaciji, aktivnom slušanju potreba i očekivanja pacijenta, pružanju adekvatne pomoći i profesionalne podrške. Baš zato što doživljavanje traume u ranom detinjstvu kada je reč o nezi i lečenju zuba nije retkost, pacijentima treba posvetiti dodatnu pažnju i uz reči podrške ohrabriti ih da prevaziđu svoje strahove. Često su isti praćeni zvukom aparata i mirisom materijala koji se koriste u svakodnevnoj stomatološkoj praksi, tako da je potrebno imati puno strpljenja, izdvojiti dovoljno vremena za prijateljski razgovor i postepeno uvoditi pacijenta u tok određene procedure. Naš tim gaji čvrsto uverenje da se ljubaznim pristupom i osećajem dobrodošlice grade temelji odnosa na relaciji doktor – pacijent. Na taj način pacijent veruje u doslednost i dobronamernost svog terapeuta, njegove stavove i metode lečenja.

Ljubaznost nije samo “Izvolite”, “Hvala” i “Molim.” Ona je mnogo više od kurtoaznih fraza – prilika da razmislimo o svojim postupcima, ponašanju i odnosu prema drugima. Obradujte nekog lepim gestom, udelite kompliment, učinite dobro delo i budite ljubazniji nego inače. A mi ćemo se kao i uvek truditi da iz naše ordinacije izađete kao zadovoljan pacijent i pre svega prijatelj sa osećajem sigurnosti da ste doneli pravu odluku u korist sopstvenog zdravlja i lepote.

dr Aleksandar Jović

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi