Mezoniti

Nit vremena  na našem licu

Istraživanja pokazuju da je vrlo teško pomiriti se sa godinama, posebno ako se one tako jasno očitavaju na licu.  Često su neumoljive, ali na sreću, moguće ih je pobediti.                  Verovatno se i vama svakodnevno događa da često gledate svoje stare fotografije na kojima ste bili mlađi, poletni i nasmejani. ‘Žal za mladost’ kako bi rekao čuveni pisac Bora Stanković, opseda svakoga od nas. Na nama je da se odupremo tom neprijatnom osećaju i učinimo sve što je u našoj moći kako bismo što duže očuvali  sklad tela i duha.

Kako da godine ostanu samo brojke?

Lice je naša jedinstvena  mapa na kojoj se oslikavaju   sve emocije, iskustva, sećanja, doživljaji. Da li ste znali da tradicionalna kineska medicina čvrsto veruje da lice i koža govore više priča od one da li smo lepi ili ne? Oslušnite svoju kožu. Ona želi da priča sa vama i pošalje važne poruke tela.

Bore, opuštena koža, izraženi podvaljak, neprivlačan profil sa brazdama ispred uha – problemi su žena u zrelijim godinama. Da li se i vama dešavalo da se trudite da kvalitetnom šminkom prikrijete tragove starenja, a da vaši napori ipak ostaju bez rezultata? Dovoljan razlog da se osećate isfrustrirano. Volite nakit, ali njegov sjaj se na naboranoj koži nikako ne primećuje? Nezadovoljstvo postaje vaš verni saputnik. Počinjete da pronalazite načine kako da bar na trenutak prikrijete svoju istinu. Ali, ona je tu. Oslobodite je se, kao i svih loših stvari u životu. Pitate se kako?

Mezoniti i sve popularnije COG niti za snažan lifting efekat su svakako odlično rešenje. Zahvaljujući njima lice i vrat se mogu remodelirati, a opuštenoj koži vraćaju se tonus i elastičnost. Niti se veoma lako postavljaju na sve nivoe kože, a efekti tretmana su vidljivi i do dve godine uz očuvanje prirodnog izgleda i mimike.

Minđuše će konačno delovati zanosno jer će lepše stajati, a ogrlica na zategnutom  vratu i dekolteu postaće  vaš pouzdan  saveznik u osvajanju znatiželjnih pogleda. Uživajte u novom izrazu potpune gracioznosti i elegancije.               

Mreža niti za čvrstu kožu

Da li i vi primećujete tragove na svojoj koži koje ubrzani tempo života, stres, odsustvo sna i neredovna ishrana, neminovno ostavljaju? Kada biste smogli dovoljno hrabrosti i skupili dosta novca, možda biste se odlučili i na hirurški fejslifting. Za sve vas koji se plašite  operacije, a priželjkujete  nov odraz u ogledalu, mezoniti su pravi izbor. Pri tom, uštedećete značajnu svotu novca, a to je danas u doba opšte ekonomske krize, velika stvar.

Kako mezoniti grade čvrstu ‘armaturu’ kože?

Mezoniti su biorazgradiva vlakna koja se već decenijama uspešno primenjuju u kardiologiji. U poslednje vreme, efikasno se koriste i u tretmanima nehirurškog podmlađivanja. Mezoniti se plasiraju  uz pomoć igle ”provodnika” koja se potom izvlači bez ikakvih tragova. U naredna dva meseca naša koža oko niti stvara nov kolagen, elastin i hijaluron, a potpuno se razgrađuju za četiri  do šest  meseci. Na taj način zatežu opuštene delove kože putem obnavljanja sopstvenog kolagena.Osim na licu, vratu i dekolteu, mreža niti efikasno će zategnuti i kožu nadlaktica, unutrašnje strane butina, kolena i stomaka.

Evo kako svoje iskustvo sa tretmanom mezonitima opisuje Mirjana Vesović, advokat

Moj posao zahteva od mene da uvek izgledam lepo i negovano. Dugo su moje kolege i klijenti verovali da je ešarpa obavezan deo mog imidža. Istina je bila drugačija. Naime, zbog dubokih bora na vratu i dekolteu, nosila sam marame kako bih sakrila svoje nedostatke. A onda sam odlučila da pogledam istini u lice i  svoju kožu poverim ‘ Esteri’.

Stručno osoblje estetskog centra preporučilo mi je tretman mezonitima jer bi  , duboke  bore  koje sam imala , tim postupkom bile  zategnute. Prošlo je godinu dana od tretmana, a puni efekat je još uvek tu. Kao i osmeh. Jedino su ogrlice zamenile ešarpe.”

O svim kontraindikacijama informišite se kod našeg ljubaznog osoblja i mi ćemo pronaći optimalno rešenje za vas.

Zašto baš mi?

‘Estera’ se može pohvaliti upotrebom  CE sertifikovanih mezoniti jer nam je vaša sigurnost na prvom mestu. Takođe, niti koje koristimo u našem estetskom centru su resorptivne, minimalno invazivne I hipoalergijske. Mi primenjujemo preparate poslednje generacije koji su proizvedeni u skladu sa najvišim standardima I garantuju vrhunski kvalitet. Usmereni ka vašim očekivanjima, komforu I ličnom zadovoljstvu, stojimo vam na raspolaganju svojom stručnošću, odgovornošću I profesionalizmom.

Tretman izvodi dr Nenad Stanković, sertifikovani stručnjak za primenu mezoniti u estetskoj medicini.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi