Laserski lifting

Bez obzira na aktivan lični angažman povodom sprovođenja svakodnevnih rituala u nezi kože lica i tela, neretko je potrebna dodatna pažnja koju treba posvetiti u očuvanju lepote i mladalačkog izgleda.

Savremena laserska tehnologija predstavlja odličnu podršku u pružanju svežine i blistavosti koži i to na potpuno siguran, bezbedan, efikasan i bezbolan način, bez igala, hematoma i otoka. Modernoj ženi sa ubrzanim životnim tempom posebno je važno što nakon izvedenog laserskog tretmana nema vidljivih tragova, osim prolaznog crvenila, tako da nije potreban nikakav period oporavka.

Kome se preporučuje laserski lifting?

Ovaj izuzetno komforan estetski tretman savetuje se svim osobama koje žele da se podmlade na neinvazivan i prirodan način s obzirom na to da se vidno popravlja kvalitet kože, ublažavaju fine linije i borice, unapređuje elastičnost, poboljšava tonus, ujednačava ten, zaglađuje tekstura, saniraju posledice fotooštećenja i druge neželjene estetske pojave.

Kada treba početi sa laserskim tretmanima?

Već nakon 30. godine potrebe kože se menjaju budući da se u tom životnom dobu pojavljuju prve bore, fleke, pege, plići ožiljci, proširene pore, dehidriranost kože i neravna tekstura. Zahvaljujući razvoju tehnologija i metoda na polju antiaginga i estetske medicine, prvi znaci starenja mogu se pravovremeno ukloniti – zato je laser sjajna opcija kako u samostalnoj primeni, tako i u kombinaciji sa drugim procedurama kao što su mezoterapija, hemijski pilinzi, mezoniti ili sopstvena krvna plazma obogaćena trombocitima.

Kako izgleda procedura?

Udruženim snagama dva medicinska lasera na četiri različite dužine laserskog pulsa, deluje se na sve slojeve kože istovremeno. Zagrevanjem kože dolazi do stimulacije sinteze kolagena i elastina koji su odgovorni za zategnutost i elastičnost, a samim tim vidnu regeneraciju epidermisa. Tome naročito doprinosi intraoralna rejuvenacija sluzokože obraza što će se dodatno odraziti na poboljšanje volumena lica i efekta snažnog liftinga. Osim kože lica, laserom se mogu tretirati i vrat, dekolte, podbradak, laktovi, kao i nadlaktice.

Koliko tretmana je potrebno?

Savetuje se da se u zavisnosti od stanja i potreba kože izvede serija od 3 do 4 tretmana na 4 do 6 nedelja, a prvi rezultati fine, nežne i jedre kože mogu se uočiti već nakon prvog puta. Jesen i zima su idealna godišnja doba za laserski lifting zbog fotosenzitivnosti, te je krema sa visokim zaštitnim faktorom neophodna i tokom hladnijih dana.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi