Kako do savršenog tena za venčanje?

Svim budućim mladama je veoma važno da na svom venčanju zablistaju u punom sjaju. Ni pripadnicama njihove ženske svite nije manje bitno kako će izgledati na svečanosti dok njihova ćerka, sestra ili prijateljica izgovara sudbonosno „da“.

S obzirom na to da organizacija venčanja često predstavlja svojevrstan stres za mlade, on se neretko očitava na licu u vidu izraženih podočnjaka, suve kože i umornog izraza. Da bi koža bila zdrava i jedra, a šminka postojana do kraja ceremonije, sa adekvatnom negom treba početi na vreme. Uz kvalitetne kozmetičke preparate savetujemo rehidrataciju kože mezoterapijskim koktelima na bazi vitamina, minerala, antioksidanasa i hijaluronske kiseline.

Na taj način koža se dodatno ishranjuje, uspostavlja se narušena ravnoteža, omogućava bolja hidratacija, podstiče detoksikacija i unapređuje opšte stanje organizma. Zbog brzih i efikasnih rezultata, mezoterapija je pouzdan saveznik u očuvanju lepote i vitalnosti budući da se koži za relativno kratko vraćaju tonus i elastičnost. I to nije sve. Važno je istaći da nema mogućih komplikacija ni perioda oporavka što je mladama zauzetim oko priprema čitavog događaja veoma značajno. Tako se mogu potpuno opustiti i spremno dočekati trenutak kada će se zakleti na večnu ljubav svom izabraniku. Uostalom, koliko god se menjali trendovi kada je u pitanju izbor venčanice, bidermajera i nakita, negovana žena će uvek biti u modi, zar ne?

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi