Foto: Marko Todorović

Anita Lazić: Lepota je stvar odluke

Tiha, savršena, divlja, ali smerna – uvek je lepota. Bilo da je potpuno prirodna ili potpomognuta savršenim mogućnostima nege kože, lica, kose, ona je uvek jedinstvena. Njeno vreme je jedino vreme bez granica, otvoreno; vreme u kome nikad nije rano (za negu) i nikad nije kasno. Lepota podseća nas na prošlost sa blagim strahom u sadašnjosti i neizvesnim pogledom u budućnost. Dozvolite sebi da je sve moguće.

Foto: Marko Todorović

Lepota je oduvek predstavljala statusni simbol. Lepa i uspešna? Status, ali i forma koja se nosi i otkriva možda više od diplome, jer sve vreme ovog sveta može da traje, da čeka ili čak “da se popravi”, na sreću.

Zato je vreme krize pravo vreme da se na “mala”, ali prava vrata, vratimo već tradicionalnom proverenom i logičnom sopstvenom putu, jer LEPOTA JE STVAR ODLUKE!

Lepota, ne samo duše, već i briga, ona istinska, gde nega mora da se vrati u sistem svakodnevnih obaveza i navika, ne kao imperativ, već kao ključ za otvaranje riznice iskustva. Nema te stvari koje koža ne može da popravi iznutra kao i spolja. Stoga, slobodno se smejte i kad nije smešno, jer je u tome lepota i to ovaj pojam čini tako širokim, a ipak tako definisanim.

Opevana u čuvenim pesmama, stihovima, umetničkim delima, filmovima, nikad zaboravljena, ponekad sakrivena od pogleda poznavaoca lepote – lepota koja će spasiti svet – pa zašto da ne spasi i nas?

Tekst: Anita Lazić Todorović
Foto: Marko Todorović

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi