Foto: Marko Todorović

Anita Lazić: U tridesetim se ne možemo više oslanjati samo na genetiku

U savremenom svetu u kome je negovan izgled u mnogim profesijama prioritet, od žene se očekuje da zadrži mladolikost i lepotu. Sa kojim zahtevima se svakodnevno susreće i kako uspeva da očuva svežinu uprkos stresu i obavezama, otkriva nam Anita Lazić koja vešto koristi dostignuća antiaginga.

– Kada se bavite javnim poslom vaše telo postaje vaš instrument i zato je veoma važno da se prema njemu odnosite sa posebnom pažnjom. Lice za glumca, ali i profesionalnog komunikatora, jeste ogledalo njegovog unutrašnjeg bića, emocija i misli. U tridesetim godinama ne možemo se više oslanjati samo na genetiku, već moramo pomoći prirodi mudrim korišćenjem benefita antiaginga – ističe Anita Lazić, promotivno lice našeg estetskog centra.

Koliko joj je bitan odabir pravog doktora kome će poveriti brigu o svojoj koži, govori činjenica da je radije birala da ne ide ni na kakve tretmane, nego da rizikuje i da se prepusti nekome ko nije u potpunosti kompetentan. Pristalica je mišljenja da svaka žena ipak ume da odabere istinske stručnjake kojima će sa punim poverenjem prepustiti brigu o svom izrazu. Veoma je važno i da ima zdrav odnos prema sebi, da voli svoj lik u ogledalu, nikada ne želeći da bude neko drugi, već da samo da sjaj svojoj posebnosti.

– Doktor mi je predložio lasersko zatezanje kože lica, vrata i dekoltea i to je naprirodniji način da vratite svežinu i sjaj koji se usled svakodnevnog stresa neretko gube. Veoma mi je bitno što tretman ne traje dugo, te mogu odmah da se vratim svojim aktivnostima.

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi