Definicija savršenog izgleda u novogodišnjoj noći

Do najluđe noći kojom ispraćamo staru i dočekujemo novu godinu ostalo je još malo vremena. Ipak, nije kasno da sprovedemo osnovne pripreme kože koje će garantovati savršen izgled, a samim tim i ojačati naše samopouzdanje za novogodišnji provod.

Idealan je trenutak za estetske tretmane kao što je biorevitalizacija kojom će se koža intenzivno hidrirati i ishraniti zahvaljujući visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline i aminokiselina čime se podstiče proces revitalizacije. Koža dobija diskretan volumen, fin tonus, izraženu jedrinu i glamurozan sjaj, te ne čudi što je biorevitalizacija tretman izbora kada nam je veoma važno da zablistamo. Ovu proceduru možemo praktikovati i nakon praznika kada će koži biti potreban oporavak usled opuštanja u slasnim delicijama i različitim gaziranim i alkoholnim napicima. Kako bismo efikasno uklonili tragove umora i vratili licu svežinu, sa biorevitalizacijom nema greške zato što omogućava neophodnu vlažnost kože, izrazitu elastičnost i baršunast ten.

Ne treba zaboraviti ni to da hemijski piling  može učiniti čuda za našu kožu, naročito ako se srednje duboki TCA piling kombinuje sa tretmanom kao što je biorevitalizacija. Na ovaj način ostvaruje se sinergijsko dejstvo preparata na različitim nivoima kože uz poboljšanje kvaliteta tkiva i aktivnu stimulaciju sinteze novih. Ovim kombinovanim pristupom poboljšava se tekstura kože budući da se smanjuje prisutnost finih linija i bora, sitnih ožiljaka i fleka, a kako zahteva oporavak od nekoliko dana, pravi je momenat da se opredelimo za njega. Da bismo ceo novogodišnji look učinili kompletnim, ovu dobitnu kombinaciju možemo primeniti i na kožu vrata i dekolteu što će sveukupnom izrazu pružiti potpuno novu dimenziju savremene nege.

Za dugoročno popravljanje dubinskih struktura kože tu je i 4D laserski lifting kao neinvazivan i nehirurški metod tretiranja posledica hronološkog i biološkog starenja. Zbog svojih termičkih efekata, laser pomaže u vršenju sinteze kolagenih i elastičnih vlakana potpuno bezbolno i bez perioda oporavka. Zahvaljujući primeni 4 različite talasne dužine laserskog pulsa koje deluju na sve slojeve kože istovremeno, a ovom jedinstvenom FOTONA tehnologijom i na sluzokožu unutrašnje strane obraza, koža postaje zategnuta, sjajna, te mekane teksture što ovaj tretman čini posebno primamljivim.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman