Hijaluronski fileri za volumen usana i jedrinu lica

Ako priželjkujete punije usne Ili biste ipak samo korigovale asimetriju gornje i donje usne, možda se oslobodile finih linija u perioralnoj zoni ili isključivo naglasile konture usana bez povećanja volumena – onda su hijaluronski fileri idealan tretman za vas.

Ova popularna anti-aging procedura počinje detaljnim razgovorom, konsultacijom sa doktorom i uzimanjem anamneze kako bi se na najbolji mogući način odredila vrsta hijaluronskog filera i tip tehnike kojom će biti ubrizgan u skladu sa indikacijom. Individualan pristup se podrazumeva budući da ne postoje iste usne i to je ono na čemu treba insistirati kod zahteva pacijenata da imaju potpuno iste usne kao pojedine holivudske zvezde.

Šta sve mogu hijaluronski fileri?

Najmodernije generacije preparata za povećanje volumena usana, punjenja nazolabijalnih, pušačkih i marionetskih bora, isticanja jagodica, donje trećine lica i brade, dobijaju se izuzetno naprednim tehnologijama sa ciljem da budu apsolutno sigurni po zdravlje i da se potencijalne neželjene komplikacije svedu na minimum. Njihovom upotrebom to se u praksi i potvrđuje s obzirom na to da se baziraju na hijaluronskoj kiselini koja se već prirodno nalazi u našem telu, tako da hijaluronski filer ono ne prepoznaje kao nešto strano. Uloga hijaluronske kiseline jeste da veže molekule vode i time pruži efekat punoće, te su usne vidno hidriranije i senzualnije, fine linije izglačane, a jagodice, brada, nos i linija donje vilice ovim nehirurškim pristupom mogu se veoma efikasno remodelovati.

Zašto su fileri tako omiljeni?

Sam postupak traje petnaestak minuta i uz lokalnu anesteziju gotovo je bezbolan, komforan i bezbedan. Bitno je istaći da se nakon tretmana možete odmah vratiti svojim uobičajenim aktivnostima jer ne postoji poseban period oporavka. Naravno da se mogu javiti modrica ili blagi otok, ali su ove pojave prolaznog karaktera. Bitno je da se ne primenjuju masti i kreme na svoju inicijativu i bez konsultacije sa doktorom, a po potrebi ukoliko postoji otok – savetuju se hladne obloge. Ne preporučuje se odlazak na bazen, kao ni boravak u sauni i solarijumu sedam dana posle intervencije, kao ni šminkanje prvog dana od postupka. Ono što je najvažnije jeste da je rezultat odmah vidljiv, a najbolji efekti se postižu nakon dve do tri nedelje kada se materijal ravnomerno rasporedi, tako da tada treba planirati kontrolni pregled. Tom prilkom je moguća minimalna korekcija usana ili druge tretirane zone, ukoliko za tim postoji potreba. Primetićete vrlo brzo da usne i lice, u zavisnosti od regije koja je popunjavana, izgledaju negovano, hidrirano i prirodno. Trajnost hijaluronskih filera je od 3 do 12 meseci što zavisi od vrste, ali i individualne reakcije organizma i brzine kojom ga razgrađuje. Sa svakim sledećim tretmanom proizvodi se količina novog kolagenog tkiva, te se na taj način nakon postupnog dodavanja filera u pravilnim vremenskim razmacima može uspešno očuvati kvalitet i lepota kože uz minimalna dodavanja materijala i primenu srodnih anti-aging procedura za svež i mladolik izgled.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi