Hijaluronski fileri za “brisanje” pušačkih bora

Ukoliko bismo govorili o najvažnijim faktorima prevremenog starenja svakako bismo izdvojili UV zračenje, zagađenu životnu sredinu, hroničan stres, štetne životne navike i pušenje.

Najnovije studije pokazuju da pušenje dovodi do ubrzanog starenja kože i oštećuje vezivno tkivo koje pruža potporu kako koži, tako i unutrašnjim organima. Pušenje utiče na pojavu vidljivih promena na koži budući da ometa dotok kiseonika i hranljivih materija do ćelija. Tako se smanjuje nivo vitamina C koji je potreban za sintezu kolagena, važnog proteina koji učestvuje u građi kože i udružen sa elastinom, odgovoran je za njenu čvrstoću, zategnutost i fleksibilnost.

Šta preduzeti sa prvim finim linijama?

Sa prvim znacima starenja, važno je na vreme nadoknaditi hijaluron koji daje podršku kolagenim vlaknima postižući da se kvalitet kože vidno poboljša. S obzirom na to da je koža iznad gornje usne uglavnom tanka i senzitivna, kod pušača je još delikatnija, s obzirom na to da intenzivno koriste mišiće oko usana, pa su i bore u toj regiji uočljivije. One se efikasno mogu tretirati hijaluronskim filerima koji se popularno nazivaju „punjači bora“. Zahvaljujući njima uklanjaju se duboke vertikalne linije i nadoknađuju se izgubljeni volumen i jedrina.

Fileri imaju moć da neutrališu štetno dejstvo slobodnih radikala i omoguće bolju ishranjenost tkiva koja je ključ za mladolik i svež izraz lica. Povremeno dodavanje ove supstance utiče na održavanje tonusa i zategnutosti kože, te se tako efekti tretmana uspešno produžavaju. Na taj način se stimuliše razvoj novog vezivnog tkiva i sprečava razgradnja postojeće hijaluronske kiseline. Činjenica da se filerima uspešno vraća mladalački izgled uz očuvanje mimike , govori u prilog tome da je ovo najpopularniji anti-age tretman.

U osnovi filera je hijaluronska kiselina koja je prirodna komponenta strukture kože i direktno određuje stepen hidratacije. Ona ima sposobnost da vezuje vodu i tako koži pruža volumen i podmlađen izgled koji se uz redovne korekcije efikasno može održavati godinama.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi