Hijaluronski fileri brišu nazolabijalne bore

Prešli ste četrdesetu, prve bore su se već pojavile, a posebno vam smetaju one koje idu od nosa ka usnama? Onda ste vi pravi kandidat za hijaluronske filere. Njima se na jednostavan i siguran način popunjavaju bore koje licu daju grub i umoran izraz, a s obzirom na to da je reč o biorazgradivom materijalu, potpuno su bezbedni za organizam.

– Nakon četrdesete godine usporava se aktivnost fibroblasta tako da se stvaranje kolagena, elastina i hijaluronske kiseline prirodno smanjuje. Takođe, sa godinama je primetan nedostatak masnog tkiva u koži što dodatno doprinosi pojavi bora. Ženama najviše smetaju nazolabijalne bore koje su posledica opuštanja ligamenata oko usana i brade, delovanja sile gravitacije, ali i genetske predispozicije. Obrazi se naglo spuštaju, bore su vidno urezane i tada se preporučuju hijaluronski fileri koji koži vraćaju volumen i jedrinu, održavaju tonus, neutrališu dejstvo štetnih radikala i omogućavaju bolju hidrataciju tkiva – kaže dr Nenad Stanković.

Tretman ne traje duže od pola sata, a budući da novije generacije hijaluronskih filera sadrže anestetik, potpuno je komforan i prilagođen modernoj ženi koja odmah nakon tretmana može da se vrati svojim uobičajenim aktivnostima. Ukoliko se sam postupak izvodi naprednim tehnikama, onda nema bojazni ni od modrica ni crvenila.

– Ako se bore popunjavaju kanilom, onda se na brz i efikasan način iz samo jedne tačke ubrizgavaju fileri što našim klijentkinjama garantuje odsustvo otoka, nema vidiljivih tragova uboda ni hematoma. Upravo se u tome ogleda prednost ovog pristupa, a najvažnije je što su rezultati vidljivi odmah i mogu trajati čak do dve godine u zavisnosti od tipa filera koji se koristi – zaključuje dr Stanković.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi