Predavanje na Medical Beauty Croatia

Na Medical Beauty Croatia kongresu dr Nenad Stanković će predstaviti metode i rezultate tretiranja atrofičnih ožiljaka hemijskim pilingom.

U potrazi za svetskim dostignućima vodećih stručnjaka, dr Nenad Stanković posvećuje se sopstvenoj edukaciji u Monte Karlu, Španiji, Holandiji, Austriji, Kini, Rusiji, Poljskoj, Bugarskoj, Kazahstanu, Sloveniji, Hrvatskoj i Makedoniji. Po vokaciji je anti-aging trener i edukator u sferi profesionalnog obučavanja medicinskog kadra. Već treću godinu je internacionalni predavač za prestižnu špansku kompaniju SKIN TECH PHARMA GROUP. Stečena znanja, veštine, iskustvo i profesionalne kontakte s najizrazitijim predstavnicima anti-ageinga, uspešno primjenjuje u srcu starog Beograda.

Drugi po redu MEDICAL BEAUTY CROATIA kongres donosi nova saznanja i metode u anti-aging i beauty industriji.

Gosti predavači su jedni od trenutno najcenjenijih stručnjaka i predavača u svom području u svetu, a fokus kongresa je na sinergiji minimalno invazivnih do potpuno neinvazivnih metoda, tj. kako kombinovati različite metode i tehnike za što bolje rezultate na pacijentima i poboljšanje poslovanja same ordinacije.

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakat formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

Estetski centar ESTERA
Bokeljska 7 – sprat 5, stan 29,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi