Prolećna nega kože

U zimskim mesecima lice je najviše izloženo snažnom uticaju nepovoljnih klimatskih uslova tako da koža lako gubi jedrinu i elastičnost.

Regeneracija se ne odvija brzinom kao u toplijim vremenskim prilikama i zato je koža tada suva, gruba i sklona perutanju. Sa dolaskom proleća i velikim oscilacijama u temperaturi, ona doživljava svojevrsni stres i u ovom periodu je jako osetljiva. Stoga joj treba omogućiti dodatnu negu, ishranu i hidrataciju kako bi se ponovo uspostavio unutrašnji balans. Da bismo se oslobodili umornog izgleda i neujednačenog tena, preporučuje se lagani površinski piling na bazi voćnih kiselina koji uklanja izumrle ćelije bez iritacije i agresivnog ljušćenja. Zahvaljujući specifičnom sastavu, posebno dodacima kao što je kodžik kiselina, hemijski piling efikasno ujednačava ten i izbeljuje hiperpigmentacije sprečavajući pojavu novih. Salicilna kiselina ima sposobnost da predupredi nastanak akni koje su sa toplijim danima i te kako prisutne, pa je prevencija u ovom periodu veoma važna. To se odnosi i na pojavu fleka i pega i u tu svrhu krema sa visokim zaštitinim faktorom treba da bude prioritet i prvi korak u zaštiti kože budući da su UV zraci značajni uzročnici koji dovode do starenja.

Kako bismo kožu adekvatno pripremili za drugačije vremenske uslove, treba da joj obezbedimo vitamine, minerale, anitioksidanse i hijaluronsku kiselinu. To je moguće izvesti sa biorelativizacijom kojom se koži vraćaju tonus, svežina i sjaj. Primenom posebnih koktela uklanjaju se tragovi stresa i umora, uspostavlja unutrašnja ravnoteža i popravlja opšte stanje organizma. Prednost tretmana prvenstveno se ogleda u činjenici da je resorpcija aktivnih supstanci potpuna, što je neizvodljivo sa hranljivim materijama iz krema za svakodnevnu negu. Zato je preporuka da se koža pravilno ishrani i rehidrira i samim tim na odgovarajući način pripremi sa sunčane dane koji dolaze.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi