Hijaluronski fileri – Popunjavanje usana

Da li ste znali da sa godinama naše usne gube volumen i svežinu jer se količina hijaluronske kiseline smanjuje? Na sreću, estetska medicina nam je omogućila da imamo jedre, pune i senzualne usne i na taj način zadržimo prirodan i mladolik izgled što duže. O čemu se zapravo radi otkriva nam dr Nenad Stanković.

– Kako godine prolaze, usne gube svoju punoću jer se nivo hijaluronske kiseline smanjuje usled starenja, UV zračenja, zagađenja i drugih faktora. Da bismo zadržali izgled usana kakav smo imali u mladosti, poslednjih godina upotrebljavaju se hijaluronski fileri – takozvani „punjači“ koji daju elastičnost, čvrstinu i hidriranost tkivu budući da imaju sposobnost vezivanja vode. Savremene generacije privremenih filera nisu životinjskog porekla, pa su kompatibilni sa hijaluronskim kiselinom koju mi već imamo u organizmu. Na taj način eventualne komplikacije su svedene na minimum, a preparati su potpuno bezbedni – kaže dr Stanković.

Lepe i negovane usne priželjkuje skoro svaka žena, ali često nije u mogućnosti da se organizuje i svoje obaveze prilagodi tretmanu i oporavku. Ono što je važno kod popunjavanja usana jeste to da sam postupak traje pola sata, a oporavka gotovo da nema. Zahvaljujući tehnici aplikovanja filera kanilom, možete se vratiti svojim aktivnostima bez ikakvih ograničenja.

– Upotrebom kanile, tj. tupe igle iz samo dve tačke sa obe strane usana uz minimalno invazivan zahvat, dobijamo rezultat kojim će klijenti biti i te kako zadovoljni. Bitno je da nema otoka, crvenila, modrica i naravno to što su efekti vidiljivi odmah. Svakako da će dve nedelje nakon tretmana dok se sam preparat rasporedi izgled usana biti još lepši. Hijaluronski fileri mogu potrajati i do godinu dana što zavisi od tipa koji se koristi, ali i od individualnog odgovora organizma, odnosno brzine kojom ga razgrađuje – zaključuje doktor.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi