Fini potezi za šik pojavu u novogodišnjoj noći

Znate onaj osećaj kada zadržimo dah i vreme kao da stane na trenutak? Neka taj momenat bude nakon što se zadovoljni svojim izgledom pogledate u ogledalo pred izlazak u provod planiran za novogodišnju noć do koje brojimo sitno. Zato smo za vas pripremili tretmane – favorite kojima ćete izraziti svoju unikatnost – BLISTAV TEN koji će se savršeno uklopiti u iskričavu prazničnu atmosferu.

HEMIJSKI PILING za lagano uklanjanje odumrlih ćelija sa površine kože kojim se postiže ujednačen ten, ravna tekstura kože, ublažavaju proširene pore kao i druge nepravilnosti poput pega, fleka i ožiljaka.

LASERSKI LIFTING kao tretman kojim se bez ikakvih vidljivih tragova, uboda, otoka i crvenila postiže podizanje donje trećine lica, srednjeg masiva lica i zone oko usana i očiju gde su zbog mimike bore najuočljivije i sve to na komforan, siguran i efikasan način najmodernijom laserskom tehnologijom.

BIOREVITALIZACIJA kojom se postignuti efekti jedre i zategnute kože hemijskim pilingom ili laserskim liftingom održavaju sa lakoćom. Sve što je potrebno preduzeti nakon prethodna dva koraka jeste obezbediti kvalitetnu ishranu i hidrataciju kože koja se koktelima na bazi vitamina, minerala i hijaluronske kiseline dubinski vlaži i aktivno regeneriše.

Kako u ovo doba uglavnom sumiramo utiske i doživljaje koji su obeležili godinu za nama, tako pravimo i WISH LIST sa novogodišnjim rezolucijama za narednu godinu. Neka zdrava i negovana koža bude prva na listi kao upečatljiv fascinator koji ćete uz dobru energiju, osmeh i fino raspoloženje sa ponosom poneti.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – sprat 5, stan 29,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi