Beauty restart u 3 koraka

Svima nam je poznato kako se tragovi na licu nakon novogodišnje noći usled nedostatka sna, konzumiranja alkohola i prepuštanja uživanju u kaloričnim poslasticama, teško mogu sakriti. Ako se u obzir uzme i činjenica da je zimski period pored drugih izazovnih situacija koje prate prazničnu atmosferu prilično nemilosrdan prema našoj koži, prekomerno isušivanje zbog vetra, hladnoće i boravka u zatvorenim prostorijama može narušiti njenu ravnotežu. Stoga smo za vas kreirali sijaset beauty rituala za prirodni sjaj i ujednačen ten koji mogu biti izuzetno efikasni u procesu posvetljenja, regeneracije i oporavka kože posle najluđe noći.

HEMIJSKI PILING je veoma važan faktor u redovnoj nezi, naročito u toku zime. Naime, primenom redovnog pilinga odstranjuje se višak mrtvih ćelija sa površine kože, tako da ona može ponovo da diše i aktivno se revitalizuje sopstvenim mehanizmima za oporavak. Tako pripremljena koža veoma lako upija jače preparate u vidu seruma, ulja i maski koji imaju trenutno dejstvo zahvaljujući bogatim sastojcima. Za još bolje rezultate, tu je BIOREVITALIZACIJA.

BIOREVITALIZACIJA kao drugi korak omogućiće hidrataciju i kvalitetnu ishranu kože aktivnim sastojcima iz koktela namenjenih kontinuiranoj nezi koju posebno treba pojačati i zimskim mesecima.

LASERSKI LIFTING pored dobre osnove očuvaće kvalitet vaše kože uprkos nepovoljnim vremenskim prilikama i slavljeničkom hedonizmu. Uz siguran, efikasan i komforan pristup, laserskom tehnologijom unapređuje se glatkoća, ujednačenost i zategnutost kože uz dugotrajni antiaging efekat.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – sprat 5, stan 29,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi