Naša doza lepog za glamurozan izgled

Sigurno se i vi radujete novogodišnjem provodu koji je sinonim za glamurozan izgled inspirisan posebnom magijom praznika? Zato smo za vas izdvojili najefikasnija estetska rešenja koja će vam na brz i jednostavan način omogućiti luksuzan party look. Istaknite svoju posebnost i u novu godinu zakoračite lepi, zdravi i negovani uz:

HEMIJSKI PILING kao najomiljeniji tretman koji pruža pravi senzualni užitak i osećaj poput dodira svile budući da se specijalnim formulacijama različitih voćnih kiselina podstiče regeneracija ćelija kože uz adekvatnu pripremu za penetraciju hranljivih sastojaka iz aktivnih preparata.

LASERSKI LIFTING koji uklanja tragove umora, otečenost, pad tonusa i ističe ključne reči zavodljivog izgleda – senzualne usne, izražene jagodice, naglašenu liniju brade i snažan efekat zategnute kože koja blista kao poseban detalj vaše svečane novogodišnje kombinacije.

BIOREVITALIZACIJU kojom se dubinski ishranjuje i hidrira koža vitaminskim koktelima bogatim oligoelementima, homeopatskim agensima, biljnim ekstraktima i hijaluronskom kiselinom.

Uvereni smo da ćete uz naše korisne preporuke uspeti da glavni akcenat stavite na sjajnu i jedru kožu kao prvi i najvažniji korak u postizanju čarobnog izgleda u noći kada se donose nove odluke, te neka jedna od njih upravo bude briga o sebi, vlastitom zdravlju, lepoti i kontinuiranoj nezi bez obzira na doba godine i posebne prilike.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – sprat 5, stan 29,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi