Spremni za beauty uvertiru?

U godini u koju smo upravo zakoračili, osim životnih želja, ciljeva i snova, u svoj planer upišite i negu lica po vrhunskim standardima. Upoznajte se sa blagodetima pilinga, biorevitalizacije i laserskog liftinga koji će biti i više nego dovoljni da održite visok kvalitet kože i u toku hladnih zimskih dana.

HEMIJSKI PILING je jedan od vrlo bitnih, ako ne i presudnih faktora u svakodnevnoj nezi. Pokrenite svoju rutinu uz hemijske pilinge koji će vašu kožu učiniti svetlijom, glatkijom i obnovljenom. Oslobodite se fleka, pega, ožiljaka od akni i drugih nepravilnosti na licu na jednostavan i efikasan način i odmah se vratite svojim uobičajenim aktivnostima jer vam nakon tretmana voćnim kiselinama nije potreban nikakav oporavak, a to je, složićete se, veoma važna činjenica.

BIOREVITALIZACIJA je preporuka našeg tima, iako nemate problem sa suvoćom kože i perutanjem koji su karakteristični za ovo doba godine. Masnije i teže kreme koje se savetuju za negu lica u zimskim mesecima često mogu dovesti do zatvaranja pora i zamašćene kože, tako da se aktivni sastojci iz preparata ne mogu adekvatno iskoristiti. Zato je biorevitalizacija kao vid konstantnog održavanja balansa kože nezaobilazan korak do lepog i negovanog izgleda. Uz koktele sa kvalitetnim sastavom sačinjenim od vitamina, minerala i hijaluronske kiseline dubinska revitalizacija je zagarantovana.

LASERSKI LIFTING je jedan od najtraženijih tretmana iz više razloga – uz kombinaciju dva lasera na različitim nivoima kože, podstiče se stvaranje novog kolagena i elastina na duži vremenski period. Uz blago peckanje, bez propratnog bola, hematoma i otoka, ovaj postupak je vrlo komforan i potpuno bezbedan po opšte zdravlje pacijenta.

Osim što podiže donju trećinu lica, ravna fine linije i utiče na ujednačenost tena, laserskim pristupom koži se pruža osećaj mekoće poput dodira svile.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – sprat 5, stan 29,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi