S.O.S. beauty saveti za novogodišnju noć

U jeku praznične euforije, završavanja finalnih obaveza i sumiranja godine za nama, neretko nam ostaje malo vremena da se posvetimo sebi i svom izgledu kako bismo zablistali u novogodišnjoj noći kada je praktično dozvoljeno sve – nesvakidašnja garderoba, šljokice, vrtoglavo visoke potpetice i neuobičajena šminka koja će istaći sve ono što nam se dopada na sebi, a prikriti sitne nedostatke koji nam smetaju.

Iako je kvalitetan makeup zaista moćan, često nije dovoljan da kamuflira podočnjake, dehidriranu i umornu kožu, fine linije oko očiju i između obrva, šta više, usled nanošenja veće količine pudera, ove nesavršenosti mogu izaći u prvi plan, iako je to ono što najmanje želimo. Zato smo za vas pripremili nekoliko uspešnih strategija za instant efekat osveženog i odmornog izgleda kojim ćete pleniti u novogodišnjoj noći.

Hemijski piling

Uz laganu formulaciju voćnih kiselina imaćete nežnu i svilenkastu kožu bez ikakvog crvenila, iritacije, ljušćenja i perutanja, uz samo jednu posetu i nekoliko minuta koliko tretman traje. Ovako pripremljena koža idealna je podloga kako za kvalitetne preparate koje koristite u svakodnevnoj nezi, tako i za mezoterapijske koktele koji će ishraniti i hidrirati kožu.

Biorevitalizacija

Uz koktele na bazi vitamina, minerala, oligoelemenata i hijaluronske kiseline koži se na neinvazivan način vraćaju elastičnost, jedrina i sjaj. Ako je hemijski piling prvi korak u pripremi kože za praznične dane koji slede, biorevitalizacija je drugi obavezan korak koji garantuje baršunasti izgled i savršenu teksturu kože sa kojom će i jednostavan makeup biti dovoljan za postizanje željenog look -a u najluđoj noći koju svi željno iščekujemo.

Laserski lifting

Modernom laserskom tehnologijom bez perioda oporavka može se podići donja trećina lica čiji tonus zbog gravitacije najpre pada, ističu se jagodice, ujednačava ten i ostvaruje dugotrajni antiaging efekat kumulativne prirode. Bez uboda, modrica, otoka i drugih potencijalnih reakcija nakon injektabilnih tretmana, laser je komforan i bezbedan put do zdrave, lepe i negovane kože.

Sigurni smo da ćete u našem planu za novogodišnje ulepšavanje pronaći tretman po svojoj meri i u novu godinu ući sa dozom glamura i samopouzdanjem kojim ćete zračiti.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi