Izolacija – prilika da se koža “odmori” i “prodiše”

Neprestano smo izloženi uticaju informacija iz medija koji nas svakodnevno izveštavaju o crnoj statistici čije brojke nisu nimalo ohrabrujuće.

Sve je veći broj ljudi zaraženih virusom COVID – 19 širom sveta i ma koliko se trudili da trenutno stanje sagledamo trezveno i objektivno, nemoguće je ne osetiti zabrinutost, strah, uznemirenost, očaj i bespomoćnost, naročito kada smo u izolaciji. Međutim, ovaj period kada provodimo više vremena u svojim stanovima koji su zapravo naša zona komfora i ne jurimo na sastanak sa kafom u ruci i bez obaveznog doručka, može biti jedinstvena prilika da se posvetimo sebi i najmilijima kojima smo okruženi, dok pratimo stroge mere prevencije pandemije i ne izlazimo napolje.

Naime, život u doba Korone za žene može biti nešto jednostavniji, nego inače. Ne moramo svako jutro da biramo odevnu kombinaciju, pa onda od idealne odustanemo u poslednjem trenutku jer nam nedostaje ešarpa koja bi je upotpunila, a slučajno je među vešom za pranje. Ili, baš kada pomislimo da bi se talasasta kosa savršeno uklopila uz romantičnu haljinu koju smo planirali za šetnju , figaro ne daje znake života i kosu vezujemo u konjski rep, jer je to najlakša opcija kada nemamo vremena da se pozabavimo kosom. Elem, u trenutnoj situaciji, omiljena pidžama i kosa vezana u neobaveznu punđu, može delovati čak i simpatično – setite se Bridžit Džouns. Čak ni koža ne zahteva preteranu negu. S obzirom na to da napolju dugo ne boravimo, naše pore su čistije nego ikada, pa je neki lagani piling koji će dovesti do blagog perutanja sasvim dovoljan da uklonimo izumrle ćelije sa površine kože.

Tačno je da je vazduh zbog centralnog grejanja koje je i dalje prisutno nešto suvlji, ali serumom bogatim hijaluronskom kiselinom, rešili smo i problem isušenosti kože. Kako smo duže ispred ekrana telefona, kompjutera i televizora, čuvajmo se plave svetlosti koja je najbliža UV zračenju i može da podstakne stvaranje fleka i neujednačenost tena, tako da jedino što treba da uradimo jeste da nanesemo kremu sa zaštitnim faktorom u tankom sloju, iako smo u zatvorenoj prostoriji. Šminka će sačekati još malo, taman da nam se lice lepo “odmori” i “prodiše” bez teških slojeva pudera, hajlajtera, rumenila, korektora i drugih dekorativnih pomagala zbog kojih ne možemo da zatvorimo svoj neseser. Pitanje za kraj – da li kojim slučajem znate gde vam se sada nalazi neseser sa šminkom?

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi