Hemijski piling – Počinje ulepšavanje za novogodišnju noć

Da li i vi sa dolaskom jeseni volite žute, crvene i narandžaste tonove koji ne samo da se savršeno uklapaju sa trenutnim nijansama u prirodi, već asociraju na sunce i leto? Na odmor koji je protekao, često nas podsete i tamne fleke, pege, proširene pore i dehidrirana koža sa neprijatnim osećajem zatezanja. Zdrava, lepa i negovana koža je imperativ i o njenom kvalitetu treba da brinemo u toku cele godine. Određenim tretmanima revitalizacije kao što je hemijski piling kojim se uklanja površinski sloj beživotne kože, brišu se znaci fotostarenja koji su posledica dugotrajnog izlaganja sunčevim zracima.

Pored lagane eksfolijacije uz pomoć voćnih kiselina, koži je u ovom osetljivom prelazu od toplih ka hladnijim mesecima neophodna duboka hidratacija i bogata ishrana, pa je biorevitalizacija nezaobilazan korak u jesenjoj regeneraciji kože. Zahvaljujući kombinaciji vitamina, minerala i hijaluronske kiseline postiže se stvaranje novog kolagena i elastina koji su odgovorni za čvrstinu kože. Suština je u povećanju mogućnosti apsorpcije preparata za svakodnevnu negu koji treba da budu masnije teksture  zato što će kožu učiniti otpornom na hladnoću i vetar sa jedne strane, ali i topao vazduh u zagrejanim prostorijama sa druge strane. Poželjno je izbegavati sapune za umivanje jer dodatno isušuju kožu, kao i umivanje vrućom vodom.

Dočekajte niske temperature bez znakova dehidratacije, iritacije, crvenila i osetljivosti. Uživajte u svakom godišnjem dobu i onome što donose, isprobajte tretman koji će vašem licu vratiti sjaj i pronađite preparat koji u potpunosti odgovara potrebama vaše kože.

Cenovnik tretmana Pogledajte cene naših tretmana Pozovite nas Zakažite svoj tretman

UVEK DOSTUPNI ZA
SVA VAŠA PITANJA

Ako imate pitanje ili vam je potreban savet, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili online obrasca, a naš tim će vam sa zadovoljstvom odgovoriti u što kraćem roku.

KONTAKT PODACI

E-mail: info@estera.rs
Mobilni: +381 66 378 372
Mobilni: +381 66 EST ERA

Ili popunite online kontakt formu

Kontakt forma
Da li znate šta je za “Esteru” najveći uspeh? Vaš osmeh!

Radno vreme

Od ponedeljka do petka
12:00 – 20:00

Lokacija

ESTERA
Bokeljska 7 – Sprat 2, stan 4,
Beograd-Vračar

Lokacija na Google mapi